Şimdi Ara

Hangi Araba Uzun Yol İçin İdeal ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun yollarda artık radar var malesef 130 km/s en ideal hız cruise control olan araba hangisi ise onu al
  • Yeti veya tourneo courier

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde D sınıfı araçlar önerilmiş, doğrudur. Fakat ek olarak ben size 2.0 motor dizelleri öneririm. Yakıtı düşünmeden çok iyi performans alırsınız. Şu an sol şeritlerin hakimi 20 d'li Bmw'ler. Araç basınca da fazla yakmadığı için hep tam gaz gidiyorlar :)
  • Arkadaşlar Dacia Duster Nasıl araç sizce onuda düşünmeye başladım bagaj büyüklüğü uzun yola dayanırmı dayanmazmı duster hakkında bilgi verebilcek varsa çok sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRWeD

Arkadaşlar Dacia Duster Nasıl araç sizce onuda düşünmeye başladım bagaj büyüklüğü uzun yola dayanırmı dayanmazmı duster hakkında bilgi verebilcek varsa çok sevinirim ...

Benim öğretmen arkadaşımda en dolusu var, 1.5 dci. Küçük bir ilçede kullanıyor dağ bayır. Arada sırada şehir merkezine gider gelir.

Aracın gittiği yolları bir görseniz şaşırırsınız. 4X2 haliyle dağ bayır dinlemiyor. Bagajı da gayet yeterli.

Ama siz uzun yol demişsiniz. Eğer uzun yoldan kastınız 300+ km'ler ise ve sürekli yapılacaksa kesinlikle tavsiye etmem. O paraya çok temiz D segmenti araçlar alınır, uzun yola çıkılır

• D segmenti araç alamıyorsan C segmentinden jettayı tavsiye ederim. Çok geniş araçtır. Salon gibi bagajı vardır. Arkada oturanların yüzü güler geniş diz mesafesi vardır. Uzun yolda yormaz. C segmentine göre pahalı olduğu için bir ton hakaret ederler arabaya ama güzelliğini kullanan bilir. Otomatik al derdim lakin arkadaşının dsgsi bozulanlar doluşur buraya o yüzden sana manuel tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 5 Temmuz 2014; 8:32:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c segmentine bakacaksan octavia öneririm jetttadan daha iyidir
  • quote:

Arkadaşlar Dacia Duster Nasıl araç sizce onuda düşünmeye başladım bagaj büyüklüğü uzun yola dayanırmı dayanmazmı duster hakkında bilgi verebilcek varsa çok sevinirim ...

Biz kullanıyoruz. Ama bizimki yeni kasa.
    Uzun yol için eski kasa önermem. Yeni kasa ise olabilir.
    Bizim aracımız 1.5dci 110hp laurate. Ayrıca cruise-control ( hem hız savitleme hem hız limitleme) var.
    Ayrıca eski kasada olmayan esp yeni kasada standart. Duster gibi yüksek bir araçta önemli bir özellik.
    Bagaj olarak çok geniş, içi rahat. Yani şimdilik bir eksisini görmedik.

Bir de tourneo courier bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle tinanium ve titanium plus paketlerde olan araçlar oldukça güzel.
    Bütçeniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ticari amaçlı araçları eğer imkanınız varsa binek amaçlarla almayın, özellikle uzun yolda güvenlik daha fazla önem taşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

quote:

Benim öğretmen arkadaşımda en dolusu var, 1.5 dci. Küçük bir ilçede kullanıyor dağ bayır. Arada sırada şehir merkezine gider gelir.

Aracın gittiği yolları bir görseniz şaşırırsınız. 4X2 haliyle dağ bayır dinlemiyor. Bagajı da gayet yeterli.

Ama siz uzun yol demişsiniz. Eğer uzun yoldan kastınız 300+ km'ler ise ve sürekli yapılacaksa kesinlikle tavsiye etmem. O paraya çok temiz D segmenti araçlar alınır, uzun yola çıkılır

800 km kardeşim az buz değil okullar 15 gün tatil olduğunda birde yaz tatilinde geliyoruz memlekete

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ticari amaçlı araçları eğer imkanınız varsa binek amaçlarla almayın, özellikle uzun yolda güvenlik daha fazla önem taşıyor

Wosvogen Caddy Düşünüyorum fakat babam istemiyor vergileri fazla parçaları pahlı falan diyor genede saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

quote:

Biz kullanıyoruz. Ama bizimki yeni kasa.
    Uzun yol için eski kasa önermem. Yeni kasa ise olabilir.
    Bizim aracımız 1.5dci 110hp laurate. Ayrıca cruise-control ( hem hız savitleme hem hız limitleme) var.
    Ayrıca eski kasada olmayan esp yeni kasada standart. Duster gibi yüksek bir araçta önemli bir özellik.
    Bagaj olarak çok geniş, içi rahat. Yani şimdilik bir eksisini görmedik.

Bir de tourneo courier bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle tinanium ve titanium plus paketlerde olan araçlar oldukça güzel.
    Bütçeniz nedir?

En Fazla 40 milyar bütçem kardeşim . dacia marka arabalara renault servis yapıyomuş sanırım doğrumu annem servisi yok diye istemiyo

• ssangyong korondo sport bakın belki hoşunuza gider .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

ssangyong korondo sport bakın belki hoşunuza gider .

Birazcık Pahlı Kardeşim Yinede Saol
  • Arkadaşlar Aktif
  • Dacia falan bunlara yaklaşmayın sakın. Caddy çok performanslı ve yakıtı az bir araç hele uzun yolda 1.9 motoru hissediyorsunuz resmen.tavsiyem Caddy olacaktır.D sınıfında ise kesinlikle Mondeo

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Dacia falan bunlara yaklaşmayın sakın. Caddy çok performanslı ve yakıtı az bir araç hele uzun yolda 1.9 motoru hissediyorsunuz resmen.tavsiyem Caddy olacaktır.D sınıfında ise kesinlikle Mondeo

Bencede Kardeşim Caddy güzel ama babam istemiyor vergisi çok diyo malzemesi pahlı diyo aklınca uyduruyo bişiler almamak için peki dusterda düşünüyordum ben neden uzak duralım anlatırmısın . şimdiden teşekkürler bu arada daha yorum yapabilirsiniz ..

• quote:

quote:

Dacia falan bunlara yaklaşmayın sakın. Caddy çok performanslı ve yakıtı az bir araç hele uzun yolda 1.9 motoru hissediyorsunuz resmen.tavsiyem Caddy olacaktır.D sınıfında ise kesinlikle Mondeo

Bencede Kardeşim Caddy güzel ama babam istemiyor vergisi çok diyo malzemesi pahlı diyo aklınca uyduruyo bişiler almamak için peki dusterda düşünüyordum ben neden uzak duralım anlatırmısın . şimdiden teşekkürler bu arada daha yorum yapabilirsiniz ..

Dacia Renault un alt ürünü malzeme kalitesi berbat konfor sıfır.Caddye gelecek olursak Vergisi diğerleriyle aynı hemen hemen.Her yıl muayene yapılması ve hız sınırı olmasi kötü uzun yolda. Parçası malesef öyle sonuçta markası vw, Fiat değil.aracı ne için kullanacaksınız? Önemli nokta bu

• quote:

quote:

Dacia Renault un alt ürünü malzeme kalitesi berbat konfor sıfır.Caddye gelecek olursak Vergisi diğerleriyle aynı hemen hemen.Her yıl muayene yapılması ve hız sınırı olmasi kötü uzun yolda. Parçası malesef öyle sonuçta markası vw, Fiat değil.aracı ne için kullanacaksınız? Önemli nokta bu

• Olaya teknik açıdan bakarsak dingil mesafesi uzun olup yolcu nakli icin üretilmiş araçlar daha konforlu olacaktır. Dingil mesafesi uzadıkça araçların gövde salınımı azalır. Hafif ticari araç secmeniz durumunda sert arka süspansiyon konforu olumsuz etkiler. Bu Araçlar daha cok yük nakli için üretilmiştir. Sizin ihtiyacınız olan dingil mesafesi uzun binek olarak üretilmiş araçlar. Konuda skoda yeti geçmiş bir yeti kullanıcısı olarak konfor anlamında rakiplerinden iyi olabilir fakat uzun olmayan dingil mesafesi, sedanlara göre daha yüksek tuketim, daha düşük viraj performansı nedeniyle pek tercih etmenizi önermem. Duster tam bağımsız suspansiyonlu yetinin konfor anlamında çok gerisinde. Uzun yolda d ve üstü segment araçları incelememizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfguler -- 5 Temmuz 2014; 16:03:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.