Şimdi Ara

[b]HANGİ ARABADA VAR?[/b] VOLVO V40 ALINDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim. Arkadaşım beyaz renk Volvo V40 cross country T4 aldı. 22 Şubattan beri kullanıyor. Yukarda saydığım özelliklerden sadece elektronik park freni yokmuş. Arabanın performansından, konforundan ve yakıt tüketiminden çok memnun şimdilik. Allah hepimizin gönlüne göre versin...
  • hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun,güle güle binsin arkadaşınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

Açılan en saçma konudur heralde. Mercedeste dahi yok demişsiniz ama üşenmedim baktım buyrun bütün özellikler fazlasıyla var. Para sıkıntısıda yokmuş nasıl olsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-demir-auto-2012-model-s-350-4ml-beyaz-full-hemen-teslim-108111479/detay

Teşekkür ederim. Telefonla sordum. Start stop özelliği yokmuş. Ciddi alıcıysanız ekleriz dedi...

Ciddi mi yazdınız anlayamadım ama yinede belirteyim, start-stop olupta daha kullanan görmedim çevremde. Genellikle arabayı çalıştırınca ilk iş start-stop'u kapamak oluyor çok gereksiz birşey bencede.

Tuhaf bir bakış açınız var. Start stopun çok önemli bir özellik olduğu otoritelerce mutabık kalınmış bir gerçek.. İstanbul şehir içinde mnimum %15 yakıt tasarrufu sağlıyor. Babanız benzin istasyonu sahibi sanırım. Faydasız olsa audi ve volvo gibi premium markalar kullanmazdı. BMW ve Mercedes yakıt tasarrufuna önem verseydi önden çekişli şanzımanlara göre minimum %10 daha fazla yakıt tüketen arkadan çekişli araç kullanmazlardı. Mercedes ve BMW konfor ve performansa önem verir. Diğer firmalar yakıt tüketimine önem verdiği için start stop ve önden çekiş kullanır. Bilgin olmadan fikir sahibi olmuşsun. Daha da yazmam sana. Önce öğren sonra yaz...

Mesajı iyi okuyun ben ekonomik değil mi demşim? 0.5 litre için kullanmak hoşuma gitmez dedim kendim dizel araç kullandığım için. Merak etmeyin kardeşim Ford'da AR-GE mühendisiydi sizden daha iyi öğrenebileceğim yer var.

Ayrıca 6-7 litre mazot yakan bi araç için benzinlik sahibi olmanıza gerek yoktur biraz düşünün öyle yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 28 Şubat 2013; 23:24:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.