Şimdi Ara

Hangi aracı, neden seçmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Turbolu motor avantajı var qq da,o açıdan ona yönelinir.Yalnız qq nun baz donanımı berbat,ben yerinizde olsam juke kovalarım.epey dolu bir araç alırsınız.

Cuk'un içi a sınıfı gibi beğeneceğini sanmam arkadaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Qashqai ele suv alacaksan bile daha iyiyleri var , 74000 vermezdim , çok km şehirdışı yolculuk yapıyorsan 308 plus ama şehiriçi ve otomatik vites önemli ise vitara al...

Kendi tercihimi 308 plustan yana kullanırım...

74 bine hangi suv var allah aşkına.15 litre yakan atmosferik sportage ve tucson mu?Ki onlar bile 80den başlıyor nerdeyse

2. El alması babında söyledim onu sırf 0 olsun diye qq mu alsın bizim yan apartmanda 0 qq alan adam memnun değil satıyor (dci tekna 2015)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokboylebiri Y kullanıcısına yanıt
    1.2 kadjar da bakabilirsin
  • otomatik olması nedeni ile vitara alabilirsin. suzukiler sorunsuz olur. tek sıkıntın ikinci el olur. ama tipi itibari ile bu aracın 73 bin olduğunu kimse fark etmez. piyasada gayet de 150 binlik jip almışsın gibi havan olur. grand vitaranın soyundan geliyor sonuçta.

qq ise manuel ama ikinci eli iyi bir araç. o nedenle vitaranın önüne geçer. ama tabi şu var, bu aracı aldığın zaman kendini ne kadar özel hissedersin orası tartışılır.

308 ise bunlardan tamamen farklı bir araç. daha çok ekonomi için alınacak bir araç bence. bence gayet de alınası bir araç. az yakan şehir içi aracı. şehir içinde ben olsam suv yerine hb veya sedan tercih ederdim.
  • Dolu juke lar hic de a sınıfı gibi olmuyor acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dolu juke lar hic de a sınıfı gibi olmuyor acikcasi.

Yok iç hacimden bahsettim ben
  • 1,92 boy var juke da iç hacim rahatsız edici geliyor

• kilicoglu K kullanıcısına yanıt
    Gösteriş için, ya da farklı hissetmek için değil de yüksek araç isteğim kamp merakım için ve ailece rahat binelim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokboylebiri

Gösteriş için, ya da farklı hissetmek için değil de yüksek araç isteğim kamp merakım için ve ailece rahat binelim diye.

vitara o zaman
  • 308 plus
  • ben bu yaz çok araba inceledim 308 çok iyi araba her yönüyle, çevre ve aile baskısıyla son anda vazgeçip focus aldım
  • 308 classic plus edition'a kapora vermeden önce normal allure donanım listesi ile karşılaştırdık bir eksiği var mı diye (ne de olsa fiyat düşüklüğü şüphe uyandırıyordu). Sonra gözümüze "Perde Hava Yastıkları" takıldı. Ankara iki bayii ve başka bir ildeki bayii ile de durumu netleştirince öğrendik ki ne düz classic de ne de plus'da Perde Hava Yastıkları yok imiş. Kampanya haricindeki normal versiyonlardan en baz versiyon olan Access'de (active ve allure'dan da aşağı versiyon) bile Perde Hava Yastıklarının olduğunu belirtince , bu araçların Cezayir/Tunus'dan geri dönen 300 kadar araç olduğunu dolaylı olarak öğrenmiş olduk ve bu araçların hiçbirinde Perde Hava Yastıkları yokmuş. C sınıfında Kör noktası olan ama Perde Hava Yastığı olmayan bir güvenlik donanımı anlayışı. Yazık. Bu hayal kırıklığı ile kapora da verilmedi tabii ki. Ha.. satar mı satar.. Sonuçta 2 hava yastıklı Polo'lara yıllarca binen (bilinçli ya da bilinçsiz) ve alıp binmeye hala devam eden bir çoğunluk olduğu sürece perde hava yastıksız C sınıfı otomobiller satılmaya ve alınmaya devam edilir görünüyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.