selam, ben sherwood u nanomall adlı siteden inceledim..sitede kredi kartına taksit imkanı yoktu sadeec bir banka vardı o zamanlar..ben de telefonla aradım...nanomall dan savaş bey in tavrı daha da güven verdi hayatta denemediğim mail-order yöntemi ile 10 taksitli 444 liraya aldım anfiyi...son derece memnunum...dream77 ile cok rahat kullanırsın..ben junior set ile kullanıyorum daha güclü hoparlör alsaydım keske diye düsünüyorum...üstelik anfi 7.1...fiyat da bence cok makul...daha fazlasına gerek yok simdilik...kolay gelsin...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..ayrıca hoşbuldum bu amfi alma dünyasına...ne dertmiş be kardeşim Bu arada kararımı verdim uygun fiyata bulabilirsem
(Harman/Kardon'un giriş seviyesi AVRsine hiçbir şekilde 1100ytl vermem o yüzden sıralamada yok)
Bu sıralama içinde fiyat konusunda en cazip geleni almaya çalışacağım...Ankara'dan mümkün görünmüyor pek o yüzden Istanbul'dan mail order kasıcaz artık ya da her nasıl oluyorsa..hiç yapmadığım birşey hiç yapmak durumunda kalacağımı da sanmazdım ama neyse artık...Şimdi iş fiyat toplamaya geldi arıyorum sağı solu sürekli bakalım bir yerden buluruz heralde...Yine yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum..baya bir bilgi edindim burada...
dostum madem 1000ytl kadar para verebileceğin hala neden düşündüğünüyorsun, bence hala kampanya devem ederken Sherwood R-871 'i kaçırma yabancı sitelerde Yamaha rx-v861'den bile daha iyi olduğu söyleniyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme