Şimdi Ara

Hangi ayarları kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ViewSonic VX2458-P-mhd 144Hz monitörüm var genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum nasıl ayarlar yapsam daha iyi olur yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Monitörün kendi menüsünde veya monitör yazılımı içerisinde tanımlı modları yok mu?

Hangi ayarları kullanmalıyım?
  • Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Var Görünüm modunu Standart yaptığım zaman Yanıt verme zamanını kullanabiliyorum. Ama görünüm modunu fps oyun yaptığım zaman Yanıt verme zamanına giremiyorum. Otomatik olarak mı açıyor acaba onu bilemiyorum. Birde yanıt verme zamanını ultra olarak mı kullanmam gerekiyor ?

• zmejaaa Z kullanıcısına yanıt

Oyun modlarında tepki süreleri zaten otomatik düşüyor. Elle ayarlamaya izin vermez. Hazır profil seçinde diğer ayarlar kilitlenir yani.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

o zaman fps mod olarak oynasam daha mantıklı dimi ?

• zmejaaa Z kullanıcısına yanıt

Evet. Yada mod kapatıp tek tek elle seçersiniz. Ama hazırı varken gerek yok.

Çözünürlük ve yenileme hızları bu ayarlardan hariç ayarlanıyor. 60hz-120hz-144hz-180hz bunu yine kendiniz ayarlıyorsunuz. Yenileme hızını da sadece ekran kartı desteklediği oranda arttırın. Sadece oyunda kullanın. Öteki türlü bir anlam ifade etmediği gibi daha çok enerji sarfettirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.