Şimdi Ara

Hangi Bankanın Kredi Kartını Kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben TV'De Reklamları Çıkan Bi Doğrudan Satış Firmasının Çağrı Merkezinde Satış Temsilcisiyim.[topshop]

Herneyse,Maaşımı Garanti Aracılığıyla Alıyorum.Öncer Şu Soruyu Sormak İstiyorum,Maşşımı Alabilmem İçin Garanti Ümraniye Şubesinden Hesap Açtırmam Gerekiyodu,Bende Oraya Gitmedim Bana En Yakın Garantiye Gittim Ümraniye Şubesi Adına Hesap Açtırmak İstiyorum Dedim,Kadın Ok Dedi Ama Pendik Şubesi Adına Açmış Hesabı Müşteri Temsilcisine Ulaşmaya Çalışıyorum,İMKANSIZ.Telefondan GHalledemedim,Bunu Bankaya Gitmeden Çözebilmemin Bi Yolu Varmı ?

2. Sorum,Bu Aralar Bi Kredi Kartı Almayı Düşünüyorum,Garanti Bonus Araştırdığım-Duyguğum Kadarıyla Çok Paragöz Ve Para İşlemlerinde Çok Kötü Bir Bankaymış,
    Bunun Dışında Yapı Kredi World Düşündüm,Onunda Vatan Computer'da Falan Bi Çok Yerde +Taksit Ve İndirim Şansı Oluyomuş Bildiğim Kadarıyla.Büyük İkilemdeyim,Biri Bana Yardımcı Olabilecekmi?

Kısacası Yapı Kredi World'mü,Garanti Bonus'mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophreniaa -- 4 Mart 2011; 14:08:18 >

• Ap Ap Ap Ap Ap Up Up Up.
  • tek bir finansbank yeter.çoğu yerde geçerli.finansbank + worldcard ebediyen seni mutlu eder.
  • 2 Tane Fazla Olur Reis :) Ayrıca Finansbank Mail Order'a Kapalı.Yani Sanal Postan Çekim Yapılamıyo Sadece Pos Makinesinden Yapılıyo.
    Finansbank'taAz Faiz Vs Dediler Oda Mantıklı Geldi Aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophreniaa

2 Tane Fazla Olur Reis :) Ayrıca Finansbank Mail Order'a Kapalı.Yani Sanal Postan Çekim Yapılamıyo Sadece Pos Makinesinden Yapılıyo.

dostum babamda finansbank(card finans) + worldcard var çok memnun birkaç defa bende kullandım taksit imkanları felan çok iyi. ayrıca hemen her yerde geçerli.diğer bankalar belki 5 lira işlem ücreti filan az alıyordur ama çoğu yerde kullanamıyorsun.benim bankasya kartım var bir halta yaradığı yok birçok yerde geçmiyor.
  • bankasya
  • world card her yerde indirim her yerde çeşitli güzellikler var sinir oluyorum gördükçe world card alamadığım için yapı kredi derim o nedenle finansbank önermiyorum çok sert bi banka en ufak olumsuzlukta hesabı da kartı da dondurup uğraştırıyorlar.. paran varsa adamsın o bankada paran yoksa suratına bile bakmazlar garanti de aynı şekilde ancak malesef kaliteli olan da bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Kredi Kartını Kullanmalı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

world card her yerde indirim her yerde çeşitli güzellikler var sinir oluyorum gördükçe world card alamadığım için yapı kredi derim o nedenle finansbank önermiyorum çok sert bi banka en ufak olumsuzlukta hesabı da kartı da dondurup uğraştırıyorlar.. paran varsa adamsın o bankada paran yoksa suratına bile bakmazlar garanti de aynı şekilde ancak malesef kaliteli olan da bunlar

dostum benim pederin finansbankta kredi kartının limiti en son 17.000 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

2 Tane Fazla Olur Reis :) Ayrıca Finansbank Mail Order'a Kapalı.Yani Sanal Postan Çekim Yapılamıyo Sadece Pos Makinesinden Yapılıyo.

dostum babamda finansbank(card finans) + worldcard var çok memnun birkaç defa bende kullandım taksit imkanları felan çok iyi. ayrıca hemen her yerde geçerli.diğer bankalar belki 5 lira işlem ücreti filan az alıyordur ama çoğu yerde kullanamıyorsun.benim bankasya kartım var bir halta yaradığı yok birçok yerde geçmiyor.

Diyosun.Bankasya Düşünmem Bile.Bonus,(Hatta +GS Bonus) World Card Bide Card Finans'ı Ekledim.Biraz Araştırmadan Sonra Birine Geçicem..Gerçi Daha Çok Benzin Alırım Heralde Ben,Benzin İstasyonlarda Avantajı Olan Bi Kart Varmı Labidu ?

• bende maximum var borcunu sıfırlayınca kapattırmayı düşünüyorum finansbank filexi ye geçecem kart aidatı yok bildiğim kadarıyla

edit:kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABREC -- 4 Mart 2011; 20:40:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Diyosun.Bankasya Düşünmem Bile.Bonus,(Hatta +GS Bonus) World Card Bide Card Finans'ı Ekledim.Biraz Araştırmadan Sonra Birine Geçicem..Gerçi Daha Çok Benzin Alırım Heralde Ben,Benzin İstasyonlarda Avantajı Olan Bi Kart Varmı Labidu ?

finansbank var hocam çok puan veriyor ne zaman baksam pederin kartta bir 20- 50 liralık puan oluyor.

• @labidu limit problem değil hocam problem bankanın siz borçlu durumdayken çok katı olması daha fazla detay yazamam nolur nolmaz başım belaya girmesin çok çektik finansdan ancak hala finans kullanıyoruz ailecek orası ayrı mesele
  • Yapıkredi kullanıyorum gayet memnunum. Önceden HSPC kullandım. Rezalet bir bankaydı.
  • Garanti'den uzak dur bende shop&miles'ı mil için kullanıyorum adamlarla her yıl kart parası yüzünden papaz oluyorum. Ben tüketici mahkemesine vermekten bıktım, adamlar kart parası almaktan bıkmadı. Gerçi sonunda geri alıyorum ama baya uğraştırıyor. Finansbak var birde şu anda onunla ilgili bir problemim yok, kart parasınıda sürekli garanti gibi almıyorlar, bir kere itiraz ettimi tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Garanti'den uzak dur bende shop&miles'ı mil için kullanıyorum adamlarla her yıl kart parası yüzünden papaz oluyorum. Ben tüketici mahkemesine vermekten bıktım, adamlar kart parası almaktan bıkmadı. Gerçi sonunda geri alıyorum ama baya uğraştırıyor. Finansbak var birde şu anda onunla ilgili bir problemim yok, kart parasınıda sürekli garanti gibi almıyorlar, bir kere itiraz ettimi tamamdır.

Garantiyi Aslında İlk GSBonus İçin Düşünmüştüm Ama,Bu Galatasraya Daha Fazla Destek Olmak İstemediğimden Vs Vazgeçtim.Gs Mobile Kullanıyorum,GSstore'dan Dünyanın Alışverişini Yaptım Vs.Bonustan Vazgeçtim:)

Ama World-Cardfinans İkilemine Düştüm :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Garanti'den uzak dur bende shop&miles'ı mil için kullanıyorum adamlarla her yıl kart parası yüzünden papaz oluyorum. Ben tüketici mahkemesine vermekten bıktım, adamlar kart parası almaktan bıkmadı. Gerçi sonunda geri alıyorum ama baya uğraştırıyor. Finansbak var birde şu anda onunla ilgili bir problemim yok, kart parasınıda sürekli garanti gibi almıyorlar, bir kere itiraz ettimi tamamdır.

Garantiyi Aslında İlk GSBonus İçin Düşünmüştüm Ama,Bu Galatasraya Daha Fazla Destek Olmak İstemediğimden Vs Vazgeçtim.Gs Mobile Kullanıyorum,GSstore'dan Dünyanın Alışverişini Yaptım Vs.Bonustan Vazgeçtim:)

Ama World-Cardfinans İkilemine Düştüm :D

Card finansta aidatı çatır çatır alıyorlar itiraz edincede hiç sallamıyorlar. Yapıkredi bu konuda biraz daha yumuşak itiraz edince kart parası almıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.