O verdigin linkleri salla şu linklere bak dizel-benzine de çok takılma bmw de hapsi fazla yakar 2010 dan aşşa modellere bakma ama illa dizel istiyorum dersen senin için bi liste oluşturabilirim bmw piyasasını yakından takip ediyorum
3.16; (Yakıttan tasarruf etmek istiyorsan motorunu küçük alacaksın yeni olacak ama 3.20 deki performansı alamazsın sadece bmw ye binmiş olursun o ayrı.)
Yakıttın fazla yakmasından korkun varsa 5 serisine hiç bakma.
üstad bmw 320 d almayı planlıyorum bende sıfır fiyatlarında alınabilecek rakamlar nelerdir. sıfır yerine 2010 2011 model arası bir araçmı tercih etmeliyim..bütçe max 90000 tl ama sıfırı butçeye yaklaşırsa biraz aşabilirimm...
Sıfır km 3.20 d başlangıç fiyatı 124.819 TL Bu fiyat bütçenizi aşıyor bayilerin sattıgı ikinci el araçlara bakmanız daha uygun olur. Bu araçlar hem garantili hem de güncel kasa hemde ekspertizleri yapılmış kazasız boyasız araçlar fiyatıda sizi aşmıyor. Aşagıdaki verdigim linkten onaylı 2. el araçlara bakabilirsiniz..
Bütçeniz yüksek sahibinden felan bulup riske girmenize bence gerek yok verdigim linklerdeki araçlardan birini alabilirsiniz ayrıca zaten 90000 tl veriyorsunuz 2008 5.20d alabilirsiniz bu fiyatlara 5.20 leride incelemenizi tavsiye ederim.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Nick_Otin
Bir arkadaşın Lafı vardı BWM 5 serisi İle başlar. Katılıyorum Bmw 5 serisi ile başlar bencede
BWM ye sor bakalım de ki Ey BWM nereden başlarsın kaç serisinden başlarsın
Peki arkadaşlar bütçem 70 bin tl olduğunu söylemiştim,bu bütçeyle jettanın dizel DSG otomatik sıfırının highline ını alınabiliyor ,yine sıfır golf dizel DSG otomatik alınabiliyor,bu seçeneklere ne diyorsunuz..
3 serisini bilmem, 5 serisinin konforunu ve kalitesini vermeyeceği kesin. Ama e39larda aracın gerçek kilometresini anahtar üzerine yazdığını duymuştum. Yani 5 serileri anlaşılabilir sanırım. Kilometre 100 bini geçse nolucak? Gidin 200 binlik araç alın demiyorum ama araç iyi bakılıp, diriyse 150 160 bin bişey değil. Dizel az yakar bulursan temiz dizel al. Benzinli bmw yakıcağını Allah bilir. Sunrooflu 5.20d tadından yenmez.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker1782
Peki arkadaşlar bütçem 70 bin tl olduğunu söylemiştim,bu bütçeyle jettanın dizel DSG otomatik sıfırının highline ını alınabiliyor ,yine sıfır golf dizel DSG otomatik alınabiliyor,bu seçeneklere ne diyorsunuz..
Jettaya değmez diyorum ben. Bu benim fikrim. Kaput amortisörü bile olmayan araca 70 bin verilmez. Hatta premium markalar hariç hiçbir c sınıfı o parayı haketmiyor. D sınıfı bakabilirsiniz o paralara. Superb, insignia ve daha bir çoğu. Unutmadan mazda 3 dizeli kenara sıkıştırayım :)
Superp ve ınsigina gibi geniş araçlar istemiyorum..spor çok geniş olmayan C sınıfı bir araç almak istiyorum..dizel sıfır golf peki değer mi sizce bu paraya bütün donanımlarda mevcut full modeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme