< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi bölüm peak yaptı bu yıl? (3. sayfa)
-
-
Baykar'da da en çok YTÜ mezunları ve sonra İTÜ var. Ben bunu iki sebebe bağlıyorum. Birincisi aynı şehirde olmaları ve diğeri de daha iyi okul öğrencilerinin akademik ya da yurt dışı kariyer planları. ODTÜ, Bilkent daha çok olması lazım normalde ama işte bunların öğrencileri yurt dışına gidiyorsa geriye Gazi, Hacettepe kalır. Baykar İstanbul. Top okullar Koç, Sabancı, Boğaziçi. Bunların öğrencileri savunma sanayisine pek ilgi göstermiyor. Açığı İTÜ ile YTÜ kapatıyor. İTÜ biraz Boğaziçi biraz YTÜ ortasında bir yer.
-
Hayır en çok yerleştiren değil verileri atabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sözellerde top okullar uçmuş. Kontenjan azalmasının etkisi ortaya çıkmış . İsteğim okul geldi ama birçok kişiye gelmemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Genel olarak Sanat Tarihi, Tarih, ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümü oldukça yükselmiş. Özel Eğitim Öğretmenliğinin de bu bölümler kadar olmasa da iyi yükseldiğini söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 13 Ağustos 2024; 22:40:10 > -
Olur hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peak yaptı denilebilecek bölüm varsa o da İTÜ Gemi ve Deniz teknolojisi mühendisliğidir. 2022 yılında 74K'dan öğrenci alırken bu sene 29K ile kapatmış ve İTÜ'nün en çok yükselen bölümü olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X