Şimdi Ara

Hangi Bölüm tercih etmelıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi Bölüm tercih etmelıyım ?

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2010)
Giriş
  • Arkdaslar ben nıgde unıv de muhasebe okuyorum 2 yıllık bu yıl 2cı sınıfa geçeceğım 2010 öss sınavına gırdım ve kendı şehrim olan Adanada Bılgısayar Desteklı Tasarım ve Anımasyon Bolumunu kazandım yenı kazandıgım bolumu dondurma şansım olmadıgından 2sınden bırını seçmem gerekiyormuş sorun şu:

1)Muhasebecı olmak ıstemıyorum lakın 2 yıllık dıploma gereklı ayrıca 1 yılımıda zıyan etmek ıstemıyorum
    2) Bılgısayar desteklı tasarım ve anımasyon bolumunu 4 tercıhımın sonuncusu bılgısayar basıdna 15 saat rahat zaman gecırebılıyorum sıkılmadan lakın şu sorun var bu bolumde okumak ıcın ıyı matamatık ve fızık bılgısı sahıp olmak gerekıyormuş ben sözel bolum mezunuyum bu 2 konuda cok zayıfım ondan hazır okulumdanda mı olmasam dıyorum cesaretımde yok gıbı lakın bu bolumde cok guzel gelıyor herzaman anımasyon tasarımına ılgım olmuştur

Hangisini tercih etsem bılmıyorum 2 arada kaldım yapabılsem tasarım anımasyonda ıs bulabılırmıym bırde derslerı zor olurmu fızık matamatık cok ıstıyorsa sanmıyorum kı yapabılıyım

• iftar yaklaşıyor dıye beyınler ıstop mu ettı naptı bıraz yorum beyler hadı canlanın canlanın dedelerı getttırmen bura
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.