Bildirim
Hangi çalışma masasını alayım karar veremedim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1. 2.ye nazaran harika duruyor çok şık ama kitaplık ihtiyacı varsa yanına uyumlu bir tane al. 2. o da oda için gayet yeterli.oda genişse 1 değilse 2yi al bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 20 Ocak 2014; 2:43:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 güzel ama işlevsellik bakımından 2 daha önde. İhtiyacına göre seç birini. Sonra güzel görünüyor diye birinciyi alıp pişman olabilirsin. -
Kitaplık ihtiyacın yoksa 1. yi almanı tavsiye ederim, şık duruyor. Geçenlerde duvara monte edilen bir model görmüştüm, hem masa hemde kitaplık vardı gayet şık ve az yer kaplıyordu araştır bir istersen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Be_Yourself
Kitaplık ihtiyacın yoksa 1. yi almanı tavsiye ederim, şık duruyor. Geçenlerde duvara monte edilen bir model görmüştüm, hem masa hemde kitaplık vardı gayet şık ve az yer kaplıyordu araştır bir istersen.
Ürünün linki varmı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla_06
quote:
Kitaplık ihtiyacın yoksa 1. yi almanı tavsiye ederim, şık duruyor. Geçenlerde duvara monte edilen bir model görmüştüm, hem masa hemde kitaplık vardı gayet şık ve az yer kaplıyordu araştır bir istersen.
Ürünün linki varmı acaba ?
Hocam aradığımdan olsa gerek o modeli bulamadım ama alternatiflerini bulabilirsiniz. Örneğin;
-
Hocam duvara dönük bir masa istemiyorum aslında. Odam oldukça büyük. Odanın bir bölümününde yatağım, gardrop, dinlenme koltuğum ve hatırı sayılır birde kütüphanem bulunuyor. Bir köşesindede enstürmanlarım var. Çalışma masası için ayırdığım özel bir bölüm var. Çalışma koltuğumun hemen arkasındaki duvara orjinal el oyması maskeler yerleştirdim. Maskelerin üzerinde ise büyük bir Kızılderili oku bulunuyor. Çalışma masasının olduğu bölümü hem otantik hemde modern bir görünüme kavuşturmak istiyorum. Bu maske ve ok bulunan duvar ise alttan aydınlatılarak oldukça mistik bir görünüme kavuşabiliyor. Özel bir köşe hazırlıyorum anlayacağın :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla_06
quote:
Ürünün linki varmı acaba ?
Hocam aradığımdan olsa gerek o modeli bulamadım ama alternatiflerini bulabilirsiniz. Örneğin;
1.yi yaptirmak ne kadara mal olur sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ikea tasarımı, fiyatı 300-500 arasıdır diye düşünüyorum kendilerine mail atarsanız yardımcı olurlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X