ya arkadaşlar keşke yazdığınız cd rw larla ilgili yorumlarınızı da yazsaydınız. benim gibi bilgisayar toplayacak birileri varsa faydalanırlar dı...
Asus 1604P Dvd-Rw Asus 52*32*52 Quie Track Cd-Rw
Lg 52*32*52
LG 52x32x52
phılıps ve lg vazgeçilmez markalardır.fiyat açısındanda.
Asus 52*32*52 Quie Track Cd-Rw
LG
LG 16X DVD 52X32X52
Philips & LG. İkisini de kullanıyorum ve memnunum.
yaww bi RICOH biz mi kaldık bu alemde?
RICOH 20x10x40 -- 4 senedir daha bi kere tık demedi. Phillips 48X CDROM -- Bu çok tıkladı.
LG 40x12x40
3yıldır kullanıyorum şükür daha problem çıkarmadı. en sevdiğim özelliği ön panelde hem read hem write ledlerinin ayrı olması
sony
ilk kullandığım CD-Rom LG idi.lanet olsun çok boktan bişidi.zaten rahmetlik oldu.hala durur bi köşede bozuk olarak.
daha sonra LG mefta olunca Asus CD-ROM aldım.buda iğrenç çıktı.daha 1 yılı doldurmadan sürekli cd seçmeye başladı.defalarca kafasını temizledim ama nafile.
CD-RW olarak Samsung kullanıyorum.bu güne kadar hiç cd seçmedi.bu yönden çok iyi ama buda gır gır diye ses yapıp çalışıyo.
son olarakta bir DoubleLayer DVD-RW aldım.SONY marka.inanılmaz memnunun.hiç cd seçmediği gibi aynı zamanda çok çok sessiz.yüzümü güldüren tek optik okuyucu bu oldu.
MATSUSHITA CDRW/DVD
DAŞ GİBİ DAŞ
YALNIZ LAPTOP İÇİN
philips
CD-RW samsung 52x32x52x
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme