Evet Arkadaşlar ben Mesela Akali ile Bot ve 3 tane potla başlarım Fixtir Yani bu değişmez Sizinde Değişmez Dediğiniz champion ve itemi nedir ???
İlginç bir bilgi kardaşım, hemen deneyeceğim
Yani ben hep böyle yapıyorum ve kassadin hariç karşıma gelenlere acımıyorum :)
Çok net söylüyorum, bot + 3 pot ile karşıma gelen Akali'yi kule altından çıkartmam, 10 tane minion bile kestirtmem. Lux, Kayle, Syndra, Ryze, Kassadin hangi mid champ'ıyla olursa olsun geçerli bu sözüm çünkü Akali mid'te tırt.
Neden açıklar mısın ? Akali almayı düşünüyorumda.
Melee olmasının yanı sıra kırılgan ve early'de o kadar yüksek damage'e sahip değil, ulti'si açıldıktan sonra etkili hale geliyor. Haliyle birçok mid champ'ı (özellikle ranged olanlar) tokatlayıp geçiyor Akali'yi. Eğer 6 level'e kadar farm yapmasına izin vermezsen tamamen etkisiz kalıyor. Hatta silence, snare, alan etkili skill'ler ve stun ile çok rahat counter'lanabiliyor ki en az 1 tanesi hemen hemen bütün mid champ'larında var. Ayrıca akıllılık edip tam 2 kule ortasına pembe ward'tan dikersen bariyerini açtığında da görünür oluyor kendi kulesi altında değilse, haliyle kaçma skill'i de yok ve çok kolay gank yiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme