başlıkta belli zaten en iyi itemler hangilerii sırayla yazın pls yani warrior için şu asas için şu falan gibi şimdiden teşekkürler
bi saçma topic daha
katılıorumm..hangi char.. ve hangi silahlar bi kıyaslama için seçenek lazım.. aşırı derecede seçenek war ayrıca hangi lwl için...??? normalde en ii warrior için en ii silah raptordur ama 20 lvl bi warrior onu eline alamss....
kısacası SAÇMA Bİ TPC...
oyuna yeni basladıgını ve bilmedigini dusunerek cevap vereyim rogue bıcakcıysan shard okcuysan chitin bow mage:int icin elxir paper icin lycaon warrior:giga yada raptor tek el icinse totamic spear +impact priest:str icin hell breaker int icin smite hammer +chitin shield
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
bi saçma topic daha
Bazı istisnalar dışında,en yüksek ap yi hangisi veriyorsa o tabi.
karakter yapılandırma rehberı var arkadasım oraya bak
ark seni biraz önceki mjn yüzünden şikayet ettim bunu bilesin.. az önce kısalmalı küfür kullandın bakıorum şimdi msj silinmish... hayatımda bu kadar saçma bi topic görmedim..
Love_Me haklısın ama yeni bashlayan birinin ben yeni bashladım tarzı bi bashlıkla topic açması daha doğru olmas mı ???
Güzel Bir Topic Daha
warrior hb bp hb intpriest lycaonhammer assas 70quest sherion okçu helenidcrossbow mage 70 görev yanarsa hellblood/garp/elysium
hakkaten bitiksin kalk git hadi bakimmm
öff ne saçma topic ? bp için +10 hb warrior için +10 raptor rogue için +10 shard mage için +10 elixir yani bunu kardeşim bile bilir ne saçma soru bu böyle ?
warrior için shard al mageye priest maul al yap bişiler canım türk değilmisin ...
karakter yapılandırma rehberine bak
aaa dostum senin sorunların var.
karakter yapılandırma rehberine bak orda heryşey mevcut
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme