Şimdi Ara

HaNgİ ÇiZgİ FiLmİ İzLiYoRsuNuZ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
0
Favori
41.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oğlum rocco modern life a bayılıyor ben de bayılıyorum!
  • en sevdiğim çizgi film ve animeler .........
    sihirli şovalyeler
    oscar
    ay savaşçısı
    corci
    kırmızı saçlı basketbol oynamayı öğrenen ve oynayan bir çizgi film vardı o
    baş roldeki karekterin adının şun godayi olduğu futbolla ilgili bir tane vardı o
    candy
    x-men
    şaman king de seviyorum ama artık sıkmaya başladı çünkü defalarca başa sardılar tekrar bölümlerini izlemek baydı
    pokemon
    birde şu topaç gibi şeyden çıkan bir şeyler vardı takao ren kai filan vardı işte o
    wich (sanırım yanlış yazdım ama izleyenler anlamıştır)
    diabolik
    sirpi sonic atv de yayınlanan değil ama jetix deki
  • Tabiikide afacan louie
     HaNgİ ÇiZgİ FiLmİ İzLiYoRsuNuZ
  • Eskiden pokemonu severdim ama artık yayından kalktı jetix de afacan lui ve 402 numaralı sınıfa bayılıyorum
  • BEN TAM Bİ SHAMNA KING HASTASIYIM BİDE SPIDER MAN SINIRSIZ İZLİYORUM
  • thusubasa yı geri istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodmetal -- 13 Mayıs 2006; 17:47:09 >
  • Red Baron
  • benim en çok sevdiğim shaman king ve siz seyretmediysenizwww.youtube.com girin aramaya shaman king
    yazın işte yada hangi bölümüseyretmek istiyorsunuz 3. bölümmü shaman king 3 yanın 3 bölüm gelir ama
    bölümler parça parça tüm parçaları sırayla seyredin.
  • e son dün kanal1 de red kid'e bakmıştım. en sevdiğim çizgi filmlerdendir red kid.
  • Red Kid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marion cobretti -- 1 Ağustos 2006; 1:11:50 >
  • hehe önüme ne çıkarsa izlerim ama şu dövüşlü olanlar sarmıo adamı
  • tabiki [simage][/simage]tabiki winnie he pooh
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

hehe önüme ne çıkarsa izlerim ama şu dövüşlü olanlar sarmıo adamı

Aynen.Ben de şu Tom ve Jerry,Duffy Duck,Temel Reis,Tazmanya Canavarı,Bugs Bunny.... yâni meşhur çizgi filmleri ve Ay Savaşçısı,Yaramaz Beşizler(bunlar artık verilmiyor),bir de denk gelse Pokemon'u izlerim.
  • Cedric

• Garfield

Çok seviyorum bu pisiciği yaa...

Şu aralar Garfield takılıyorum, bazen de Ninja Kaplumbağaları izlerim.

Ama keşke olsa da izlesem dediğim bi Richie Rich var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 8 Ağustos 2006; 12:41:06 >
  • Benim son dönemlerde izleyipde beğendiğim "petite princess yuice" var prenses yüsi diye yayınlandı TRT1 de.Bigisi olanlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba birkaç bölmünü izlemiştim çok hoşuma gitmişti.
  • yakari vardı eskiden onu indirdim netten bide clementen ikisini seyrediyom çok güzel yaa hatıralr canlanıyor yahuu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

CEDRIC

Eğer 8 yaşında bir çocuksanız hayat çok güzeldir dio her çizgi filmin sonunda

İzleyen varmı

Bende neden izliyorum bilmiyorum ama izliyorum işte ilginç geldi

bomba ya o .. eğer 8 Yaşındaysanız ve aşıksanız işiniz gerçekten zor kelimesini dilegetirirken devamlı aklından geçen Chan (Çen) sevdıgı kız olur bırde bunun dostu vardır buna devamlı yamuk atar Chriscthle (Krisçıl) dedesi babası annesı ayrı bır komedı unsurudur ..

ayrıca en sevdıklerım jetix te Whats With Andy ( Andy nin nesi var ) birde ilk basladıgından beri Life With Louie ( Afacan : Louie le yaşam ) bombalar ha bıde denk gelırsem şirinler ilk göz ağrılarım
  • Ben en çok AnDy'i izliyorum kanal 62 JeTix'te
  • pekamon hala yayında şu sıralar kanal 7 de 16.30da veriyolar dün çarmendırı yakaladı eş hafta içi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cHe_GuaverA -- 12 Ağustos 2006; 14:12:16 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.