Şimdi Ara

Hangi cümle ya da hangi kelime?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar.

Acaba yukarıda resmini çektiğim yazıda hangi cümle ya da kelimeden dolayı 3 uyarı aldığımı söyleyebilir misiniz?
    bir başka mesajda tekrar aynı cümleyi veya kelimeyi kullanmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerek Yok -- 6 Şubat 2010; 17:57:19 >

• Yönetim bir cevap yazmamış.
    bu iki şeye işaret ediyor.

1. Yönetim bu bölüme bakmıyor (ama benden sonra yazılan bir çok mesaja cevap verildi. böyle bir çelişki var)
    2. Haksız yere uyarı verildiğini onlar da biliyor verecek cevapları yok.
  • Silinen mesajınızın ilk bölümü rahatsız edici niteliktedir.
  • orasını anladım da hangi cümleden dolayı rahatsız edici bulundu orasını anlamadım.

Ben bu yazdığım metinde rahatsız edecek bir kelime ya da cümle göremiyorum.
    Yönetim olarak siz ne gördünüz onu sordum.

ilk bölümden kastınız eğer "başka yerimle gülüyorum" cümlesi ise oraya ".ıçımla gülüyorum" mu yazsaydım peki?

Açık konuşmak gerekirse siz de birşey görmediniz.
    Sadece operayı savunup firefox un gerçek yüzünü çıkardığım için yediremediniz.
    Bundan başka bir açıklama ben göremiyorum.
  • Yönetimin herhangi bir ibareyi, ifadeyi, cümleyi, imayı yedirememe gibi bir durumu söz konusu değildir. Mesajınızda firefox un gerçek yüzünü göstermenin yanında firefox kullanıcılarına da rahatsız edici şekilde bir ithamda bulunmuşsunuz.

Halen görememenizi göz önüne alırsak;

quote:

başka yerlerimle gülüyorum halinize.

yukarıdaki ifadenizde firefox kullanıcılarına bir aşağılama yaptığınız algılanmaktadır. Eğerki aksini iddia ediyorsanız, ileride olabilecek yanlış anlaşılmalara karşın daha açık ifadeler kullanmanız yararınıza olacaktır.
  • Son mesajınızı silmek durumundayım.

Yaşınızın 36 olduğunu söylemişsiniz ancak demek ki forumda hakaret etmeden ya da argo kelimeler kullanmadan sorununuzu belirtmeniz gerektiğini tam olarak bilmiyormuşsunuz. Yaptığınız ihlalleri göz ardı edip, forum kurallarınca işlem yapan kişileri belli bir ürünün fanatiği şeklinde yaftalayarak akabinde hakaret etmeniz de hoş olmamış.

Bu konuda biraz daha dikkatli olursanız seviniriz. İyi günler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.