Şimdi Ara

Hangi dershane en iyi eğitim veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
20.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FBM degil kesinlikle. 1 senesi LGS'de olmak uzere 3 sene gittim, hatami bu sene Mayis'ta anladim. Fem, Final falan tayfasi gunde 8-10 saat etut gorurken bizde haftada 3-4 saat falandi ve gitmezsen kimse "birader niye gelmiyosun" demiyodu. Rehberlik ve ogrencileri takip 0. Tum sene boyunca 1 kez bi' hoca gelip bana "n'apiyosun etutlere gelmiyosun hic, calis biraz" demedi. Hadi ben yine tum sene ayni puani yaptim, istikrarliydim ama ne bileyim gidip 10-15 puan dusuren arkadasimla bile hic ilgilenmediler. Kaldi ki ben subenin en iyi EA sinifindaydim. Zerre ilgi gostermediler. Maddi olaylara hic girmedim dikkat ederseniz, FBM'nin ne denli pahali oldugunu herkes biliyo'.

Simdiki kafam olsa Fem'e giderdim, zorla calistiriyolar milleti orda ve eminim Fem'e gitseydim en az 15-20 puan yuksek yapiyo' olurdum. Ideolojiyi falan bosverdim acikcasi, nefret ediyorum Fem kafasindaki insanlardan ama adamlar yapiyo' yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gahanthegod -- 9 Haziran 2009; 0:35:45 >
  • Hocam dershaneler sana yeni bilgi vermez senin bildikleri ya da gördükten sonra zihninin bir köşesinde kaybolup giden bilgileri sana verir senden onu yoğurup disiplinli bir çalışmayla birşeyler başarmanı bekler.İyi eğitimden kastının öğrencilerle sürekli ilgilenilmesi olarak sayıyorum ve buna rağmen sana verebilecek bir önerim yok tüm dershanelerde mantık şudur milleti sövüşle sonra bir derece sınıfı oluştur onlara yoğunlaş(Bazı dershanelerin hakkını yiyor olabilirim fakat kurunun yanında yaş da yanıyor malesef)
  • ben diyorum ki sakın ismine aldanıp da uğur dershanesine gitme. hiç tavsiye etmiyorum bir öğrencinin aradığı hiç bir özellik yok makara yapmak dışında. sana sadece kaynak veriyolar ve gerisiyle ilgilenmiyolar rehberlik sistemi kötü öğretmen sayısı az hiç tavsiye etmiyorum
  • Dediğiniz olay aynı bizim dersanede yaşandı ama bunda pek bi sorun görüemiyorum fermuar deyince sadece pantalonun fermuarı aklına geliyosa birazda sizde sorun var. Giydiğimiz mont bot vs. bunlardada fermuar var. Bence izah şekli örneklendirici ve güzel bu açıdan bi sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar Ankara aynur Teziş dersanesi ve murat aydın dersanesi hakkında bilgi edinmem lazım giden gitmeyen bilgisi olan var mı?lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.