Şimdi Ara

Hangi Dijital Fotoğraf Makinesini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra dijital fotoğraf makinesi almaya karar verdim. Fakat bu sefer de hangi dijital fotoğraf makinesini almak hususunda bir karara varamadım. Sizlerden bu hususta yardım almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dijital Fotoğraf Makinesinde İstediğim Özellikler :

1. Zarif, ince ve küçük olması,
    2. Gerektiği zaman makro çekimleri kusursuz ve hızlı bir biçimde yapması,
    3. Haraket halindeki nesneleri çekme başarısı iyi olması,
    4. Gece çekimi kaliteli olması,
    5. Resimlere Efekt verebilme özelliğinin olması,
    6. Gözlerde kırmızı noktaların çıkmaması

Birde benim isteğim -ki bu istek en ütopik isteğim :) - belirli bir mesafedeki insanı ( 10 - 15 - 20 mt gibi ) yakınlaştırıp sanki makro çekiyormuşum gibi sonuç elde edebilmem.

İşin aslında ben Canon ve Sony markaları arasında gidip geliyorum. bu özelliklerde ve bu markalar çerçevesinde hangi modellerini tercih edersiniz ?

• Sony DSC T-5
  • quote:

Orjinalden alıntı: secsari

Sony DSC T-5

t5 ile 10-15-20 metreden nasıl makro cekmeyi düşünüyorsun?.

@codmax

söyledigin olayı slr ve dslr ler ile yapabilirsin ancak onlarda belirledigin kibarlık ve küçüklükten uzak makinelerdir
  • valla arkadaşım
    senin isteklerini karşılayacak makine henüz üretilmedi sanıyorum.
    15-20 metre ilerideki insanı çekersin de
    bu makro olmaz.
    insanın belli bi yerini çekmek istiyorsan
    çekmek istedigin yerin boyutuna göre makrolugu tartışılır:d
    sana tavsiyem fiyat performans olarak degerlendirmen.
    en iyisi diye birşey yok zaten.
  • zaten o 15-20 mt makro olayı ütopik bir olaydı. olmasada olur cinsten bişeydi. olmasa da olur yani :)
  • onu cıkarırsak söyledigin kriterlerde sony T serisi yada canon ixus senin için uygun olacaktır
  • model olarak tavsiyeleriniz nelerdir ?

quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

onu cıkarırsak söyledigin kriterlerde sony T serisi yada canon ixus senin için uygun olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bir soru sorayım Canon A540 mı? yoksa Canon ixus 50 mi? hangisi daha çok iş görür. Fotoğraf çeklimlerinin çok iyi olduğundan eminim, özellikle video çekimi konusunda aydınlatırsanız sevinirim
  • T5 güzeldir biraz daha kasabilirim dersen T7 öneririm çok kibar bir makinedir kredi kartı gibi
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

T5 güzeldir biraz daha kasabilirim dersen T7 öneririm çok kibar bir makinedir kredi kartı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

bende bir soru sorayım Canon A540 mı? yoksa Canon ixus 50 mi? hangisi daha çok iş görür. Fotoğraf çeklimlerinin çok iyi olduğundan eminim, özellikle video çekimi konusunda aydınlatırsanız sevinirim

540 manuel ayarlara daha fazla izin verir 50 biraz canını sıkar bizim sirkettede 40 vardı oradan biliyorum video cekiminde 40 pek basarılı degildi bi arkadasımın 520 si vardı onunla bi kaç cekim yapmıstık tatmin ediciydi 540 daha iyidir bence
  • ne zaman b30-540 veya 610-620 fotosu görsem dibim düşüyo .. forumdaki arkadaşlar iyi çekimler yapıyorlar..

bence foto konusunda özellik Canonun bu serileri oldukça başarılı.. hem manuel ayarlarada nispeten izin veriolar (620 full manuel kullanılabiliyomuş)...
    Sonyler tabiki çok kibar ve inceler.. ama sanırım canon foto konusunda daha iyi sonuclar verir..
  • cekim konusunda kompak sınıfında benim görüşüm en iyi makineler 610-620 dir ama arkadas kibar bişiler dedigi için t serisi daha uygun kacar
  • nıkon s serısı de ıyıdır arkadasım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.