Şimdi Ara

hangi dikiş makinası janome brother singer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
87.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikiş dikmeye yeni başlayacak birine ne önerirsiniz?
    Basit şeyler, etekler vs dikmeye yarayacak, pahalı bir şey aramıyorum
    Singer 1116 iyi midir?
  • Arkadaşlar ben tabiri caizze tam bir makina hastasıyım şuanda duyduğum kadarıyla janome nin makinalarında kampanya var ben geçen gün fiyatları en uygun güvenilir bir siteden http://www.janomedikismakineleri.com dan janome 423s aldım ve gayet güzel ve fonksiyonel bir makina ertesi gün kargo ve kapıda ödeme veya havale seçenekleri mevcuttu havale yöntemi ile aldım ertesi gün makinam evimdeydi janomedikismakineleri.com u tavsiye ederim janomenin internet bayisidir ve güvenilirdir saygılar...http://www.janomedikismakineleri.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janome -- 24 Kasım 2014; 15:05:30 >

• Slm arkadaşlar yeni başlayanlar için singer 1408 var nasıldır A101 e geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım napıcaksın a-101de satan çin malını janome diyoruz dünya markası diyoruz sana tavsiyem www.janomedikismakineleri.com dan janome 1018 modelini alman veya janome 423s alman siparişi veriyorsun ertesi gün ürünün kapında bana geldi hiç bir sıkıntım yok atolyeciyim ben az çok anlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janome -- 24 Kasım 2014; 14:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janome

Arkadaşım napıcaksın a-101de satan çin malını janome diyoruz dünya markası diyoruz sana tavsiyemwww.tuketicimarketi.com dan janome 1018 modelini alman veya janome 423s alman siparişi veriyorsun ertesi gün ürünün kapında bana geldi hiç bir sıkıntım yok atolyeciyim ben az çok anlarım...

ayrıca ucuz ürün alarak sıkıntı yaşayacak kadar zengin olmamak gerek bence.

• Merhabalar;
    Annem yıllardır dikiş diker. Yeni bir makine istiyor. 7mm zik zak aralığı olması şartmış. Janome 5030 dedi ama türkiyede bulamadım. Yurt dışında 500 euro civarında.
    Janome 3050 veya Janome 2160 dc arasında kaldık. Janome nin hangi modeli daha iyidir. Fiyat olarak 1300 tl yi geçmeyecek bir makina arıyoruz.
  • Bende dikiş makinesi alma arefesindeyim ve çok araştırma yaptım. En iyi kalitenin janome olduğu kararına vardım. Henüz kullanmadım, kullanmayınca ne olduğu anlaşılmaz. Ama Bazı özellikleri gerçekten güzel. Alınca paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 1 Kasım 2014; 0:41:28 >
  • Arkadaşlar bende sorularıma cevap alamadım ve janome 4120 qdc aldım. Annemin istediği janome 3050 dc den çok fazlası vardı 400 tl fiyat oynuyordu.
    gittigidiyordan 1700 tl ye aldım.50 tl puan verdi. Makinanın videosunu izledim, kalitesini araştırdım ve aldım. Makina japon üretimi.
  • Merhabalar arkadaşlar janome dikiş makinası almak isteyenlere tavsiyem http://www.janomedikismakineleri.com iddaa ediyorum en uygun fiyat ve kaliteli hizmeti bu site veriyor 6+3 taksit seçeneği var vade farkıda alınmıyor ücretsiz ve aynı gün kargo imkanlarıyla makinanız ertesi gün elinize ulaşıyor benden tavsiye
  • Selamlar,
    deri, kalın kumaş(jean, ince branda) ve vinil gibi malzemelerle çalışacağım bir tasarım işim var. İşi oturtmadan evvel gerekli tasarımları yapabileceğim ve daha sonra belki domesticus familarus olacak, kaliteli, kalın kumaş ve deri dikebilecek(gerektiğinde kat ve kat olarak), sorun çıkartmayacak bir makine lazım. Araştırdım Janome 4120qdc hoşuma gitti, ikinci seçenek olarak da Brother nv55p yi düşünüyordum. Şu anda piko ve nakış vs ile pek bir işim olmasa da(fitil vs lazım olacak, belki kenar bitimi için bazı eksantrrik dikişler), makinenin daha sonra atıl kalmaması için bunlara sahip olan, en azından piko yapabilen ve yazı yazabilen bir modelini tercih ediyorum. Daha sonra da işimi profesyonel anlamda görecek sanayi tipi bir veya bir kaç makineye geçeceğim. Bu iki makineyi de satan yetkili bir firma ile görüştüğümde gerekli ekipman ile (iğne vs) Brother'ın bu tür işlerde daha dayanıklı olduğunu söylediler( sormadım ama tahminimce Janome'e daha hassas v eince işler için daha uygun gibi bir izlenim aldım) . Bu konuda bilgisi olan ve tavsiye verebilecek arkadaşların acilen yorumlarına ihtiyacım var. Ayrıca kullanılabilecek ekipmanlar(ayak, makas, kesim pedi vs ve malzemeler(iplik, kumaş vs), bilgi( dikiş dikim tekniği) ve fiyat verebilecek doğru dürüst linklerede(kişi blogları da olabilir) çok ihtiyacım var; üç kelime için internettte(youtube'u bu konuda hatim ettim :) ) dolaşmaktan gına geldi! :)
    PS:1- İş konusu, genelde çanta olacak ama günlük kadın çantası değilde sırt çantası şeklinde seyahat(dağcı ve keşif/doğa yürüyüşü çantası vs gibi) veya evrak/notebook çantası gibi düşünün, ve birde belki çadır. Şimdilik örnek olacağı için alacağım makineye uygun ince deri, vinil, ince branda ve/veya ince sentetik kumaşlarla(çadır için) benzeri kumaşlarla, dikimi kolay malzemelerden prezentasyon için örnek hazırlayacağım.
    2- Aynı fiyatlarda ve işi yapabilecek(en azından zik zak ve belki az özellikli piko deseni yapabilen), 2.el sanayi tipi temiz bir makinede ihtiyacımı görebilir. Bu konuda bilgisi ve tavsiyesi olup verebilecek olan varsa sevinirim.
    Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziglog -- 30 Nisan 2015; 2:22:24 >

• Ev tipi brother dikiş makinaları olduğunu bilmyordum, acaba nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tijeen -- 6 Kasım 2018; 23:21:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • janome J kullanıcısına yanıt
    ne kadar tarafsız yazmış arkadaş. 3 mesajdan sonra da ortadan kaybolmuş..

"sana tavsiyem" ile başlayan cümle de harika
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.