Şimdi Ara

Hangi dizel benzinli lpgli otomatiği almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    LPG hiç bir zaman verim vermiyor forumdaş eğer hiç bir çaren yok LPG'ye bak derim. Bence az yakıyor fakat gidişinden fedekarlık ediyorsun bu bir gerçek bir yerden veriyorsun motor ömrünü saymıyorum bile .
  • Vallaha abi 308 hdi premium plus auto6r buldum bana yakın 60 bin de sahibi 42500 istiyor hata yok dedi ufak boya bile yok dedi görmedim aracı kasko değer listesinden baktım 40 bin TL gözüküyor bilmiyorum çevremde inanmazsın pejo kullanan hiç kimse yok kimse pejo için birsey demiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra h sedan easytronik sahibi olarak, lpg ile az yaktığını söyleyebilirim ve kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

Astra h sedan easytronik sahibi olarak, lpg ile az yaktığını söyleyebilirim ve kesinlikle tavsiye ederim

Hocam hiç sıkıntı yaşadınız mi üzerinde hangi lpg sistemi var easytronic nasıl lpg ile uyumu saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç cevap için kusura bakmayın

Benim aracın motoru kodu z16 ile başlıyor 2010da sanırım a16 serisi başlıyor
    Lpg taktırmadan önce araştırdığım da z şerde sorun olmadığı ama a serisinde sübap sorunu olabileceği bilgisine ulaştım.
    3 yılı ve 30k km yi geçti hiç sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.