Şimdi Ara

Hangi Diziye Başlamalıyım Diye Soranlara Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baktım herkes yabancı dizi öneriyor bende biraz türk dizisi öneriyim

Şubat

Kurgu biraz vasat olsada senaryo kesinlikle Türkiye deki en iyi senaryolardan biri.
    Ölümsüzlük deneyleri konusu içinde ahlak ve ölüm üzerine düşünmeye itiyor.
    Özellikle her bölümün girişinde ölüm,vicdan,aşk,nefs üzerine gerçekten çok iyi,insanın vicdanına seslenen muhteşem muhabbetler dönüyor.
    Kesinlikle izleyin.Sırf duble ve deli için bile izlenir.

20 Dakika

Son 2 bölüme kadar ters köşeleriyle,her bölümde ayrı sürpriziyle,akıl oyunuyla, bir tarih öğretmeninin karısı için neye dönüştüğüyle gerçekten efsanedir.
    Özellikle Ezel dizisini sevenler bu diziye bayılacaklar.
    Şöyle anlatıyim Ezelin senaryosu çıraklık eseriyse bu senaristlerin 20 dakika ustalık eseridir.

Leyla İle Mecnun

İlk iki sezon candır.Kaçırmayın.Birazda esas Leyla ile Mecnun hikayesinin bize vermeye çalıştığı o harika mesajı yayarak verdiği için ayrı bir yerdedir.Gönle hitap eden sahnelerin samimiyeti gerçekten iyiydi.

Ben de Özledim

Her ne kadar sevilmese de gerçekten iyi bir hikayesi vardı.Orhan pamuk yeni hayat sevenler bu dizinin sonunda gerçekten etkilenecekler.Leyla ile Mecnun bittikten sonra izleyin.

Filinta

Yabancı prodüksiyonları ağzı açık seyredenlerimiz bu yapımın hakkını vermiyor.Polisiye olarak kalitesini anlatmaya gerek yok.Çekimleri oyunculukları da anlatmaya gerek yok.
    Ama her bölümde seçtikleri ayrı konu o kıytırık dan brown romanlarını,saçma komplo teorilerini hoplatır.Özellikle petrol,banka muhabbetleri gerçekten iyi yapılmış araştırmaların ürünü.
    Bu yönüyle Türkiye deki en iyi araştırma dizisidir.Her bölümde seçtiği konuya bu kadar eğilen bir dizi dünyada yoktur.Varsa söyleyin.

Daha başkada vardır aklıma bunlar geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: corsairden

Lost ile başladım bu serüvene sonra fringe, prison break, heroes, sherlock, fringe, flashforward, revolution,battlestar galactica,spartaküs, thewalkingdead izledim. Aslında çokeskilerden en komik bulduğum everybody loves reymond:) muhteşem ötesi...

dizi sıralamam:

1. sherlock (efsanedir)

2. twd zombi (burada zombi dizisi sevgisi değil de freud psikiyatrisini en iyi işleyeb insan ilişkileri dizisi. Bu açıdan izlemeyen sevmeyebilir)

3. revolution (alelacele bitirdiler ama gene de çok güzel diziydi)

4. lost (ilk 3 yazacaktım ama içinde lost geçmeyen dizi muhabbeti olurmu abi yaaa...)(son 4 bölümü güzel bağlasalar yüzyılın yapıtı olurdu)

ÖNEMLİ NOT: Yabancı dizi izlemenin yan kazancı ingilizce öğrenmektir. bunun için türkçe altyazı gömülmüş bölümlere ingilizce alt yazı indirip ekranın üst tarafına konumlandırıyosunuz. tabletten mx player ile izliyosunuz. ilginizi çeken muhabbeti veya sahneyi parmak hareketi ile geri alıp ingilizce altyazıdan okuyarak izliyosunuz. ingilizce konuşmanıza direkt etki eder tavsiye.

mxplayer gibi bilgisayar için olanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

quote:

Orijinalden alıntı: corsairden

Lost ile başladım bu serüvene sonra fringe, prison break, heroes, sherlock, fringe, flashforward, revolution,battlestar galactica,spartaküs, thewalkingdead izledim. Aslında çokeskilerden en komik bulduğum everybody loves reymond:) muhteşem ötesi...

dizi sıralamam:

1. sherlock (efsanedir)

2. twd zombi (burada zombi dizisi sevgisi değil de freud psikiyatrisini en iyi işleyeb insan ilişkileri dizisi. Bu açıdan izlemeyen sevmeyebilir)

3. revolution (alelacele bitirdiler ama gene de çok güzel diziydi)

4. lost (ilk 3 yazacaktım ama içinde lost geçmeyen dizi muhabbeti olurmu abi yaaa...)(son 4 bölümü güzel bağlasalar yüzyılın yapıtı olurdu)

ÖNEMLİ NOT: Yabancı dizi izlemenin yan kazancı ingilizce öğrenmektir. bunun için türkçe altyazı gömülmüş bölümlere ingilizce alt yazı indirip ekranın üst tarafına konumlandırıyosunuz. tabletten mx player ile izliyosunuz. ilginizi çeken muhabbeti veya sahneyi parmak hareketi ile geri alıp ingilizce altyazıdan okuyarak izliyosunuz. ingilizce konuşmanıza direkt etki eder tavsiye.

mxplayer gibi bilgisayar için olanı var mı?

Bilgisayarda birçok program zaten var. Altyazı için soruyosanız filme türkçe altyazı gömülü zaten. Her program altyazı eklemenize izin verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prison Break yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerhatC. kullanıcısına yanıt
    bs player biçilmiş kaftandır.altyazısı olmayan filmleri otomatik olarak bulabilir.
  • mhmtblgn M kullanıcısına yanıt
    BB 'yi izledin ve önermiyormusun ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.