Ücretli bir şekilde almadıysanız, üyeliği silip tekrar aynı e mail ile kayıt olabilirsiniz, direkt modeme kurun tekrar. Eğer olmaz ise, Server'e genelde otomatik atıyor. Edgeuno 8ms, zepto 17ms. Beni sürekli zepto servere atıyordu, edgeuno'ya geçmek istedim, nextdns ile iletişime geçtim, 1 yıldan beridir kullanıyorum, hangi aygıt üzerinden bağlı olursam olayım, edgeuno'ya bağlı gözüküyorum. Bir de zepto server biraz sıkıntılıydı önceden, anlık ms'ler fırlıyordu. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61E52F41F -- 17 Temmuz 2024; 14:7:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi DNS Sunucusunu Kullanmalıyım Sorusunu Araştırdım (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anladım ama sanırım gerek kalmadı. iPhone üzerinde uçak moduna alıp 10-15 saniye bekledim sonrasında açtım tekrar, artık iPhone da Mac de edgeuno.
Ücretsiz üyelikteyim nextdns ile iletişime geçsem benim de edgeuno ya sabitlerler mi sizce?
Bu arada Comnet fiber kullanıyorum benim pingler bu şekilde:
-
Ben nextdns'e yazmıştım, geri dönüş yapmamamışlardı fakat önceden sürekli iki ist server üzerinde gidip geliyordu, yazdıktan sonra hiç bir şekilde zepto'ya geçmemeye başladı, sizde iletişime geçin, ücretsiz kullanmanız birşey değiştirmez, bende ücretsiz kullanıyorum.
Bende FTTH kullanıyorum, sizden biraz daha düşük fakat ping aynı olamaz zaten mantıken.
Edgeuno'da kalmanız dahi iyi, zepto dediğim gibi sıkıntılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım çok teşekkürler.
-
Superonline'da çlaışan bir dns lazım beyler
-
turktelekom altyapılı turknet ile çalışan DNS önerisi var mı?
siteler çok yavaş açılıyor. güya fiber
-
nextdns zamlanmış
-
Özel nedenlerden dolayı özelleştirme yapmayacaksınız cloudflare kullanın gitsin reklam engelleme işi dns ile çok sağlıklı olmuyor mobil uygulama içi reklam engelleyeceksiniz adguard dns yeter para vermeye gerek yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X