Merhaba arkadaşlar.Yazılımdan iyi anlayan arkadaşlarımıza sormak istiyorum.Formattan sonra önce hangi driver yüklenmeli.yani nerden başlamalıyız. ben nagiis geldi öyle yüklüyorum.Fakat bunun mutlaka bir üslubu var diye düşünüyorum.onun için silerin yardımcı olmanızı rica ederim
Fark etmez hangisinden başlarsanız başlayın.Ben genelde Chipsetten başlarım :)
Genelde chipset, ekran kartı vsvs diye gider. En önemliden az önemliye doğru... Yada en azından ben böyle yapıyorum.
Chipset sürücüsünü kurmak mantıklıdır. Herhangi bir sıra elbette yoktur. Ancak her sürücüyü kurmanızla beraber, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sürücüleri toplu olarak yani bir hamlede 5-6 sürücü kurmayınız.
raid varsa makinede ya da sata olarak kurulum yaptıysanız önce raid-ahci sonra chipset sonra ses sonra ekran kartı(harici değilse sesle yer değiştirin) en sona da ethernet monitör yazıcı gibi restart uyarısı almayacağınız bileşenleri yüklerseniz sorunsuz olacaktır.Saygılar...
Chipset, Ekran Kartı,Ses kartı Vs Vs Devam Ederek Kurmanı Tavsiye Ederim.. Yada Driverleri Kurduktan Sonra Bilgisayara Reset Atmayıp Hepsi Bittikten Sonra Reset Atarsan Daha İyi Olabilir Ben Hep Öyle Yapıorum
Chipset, Ekran Kartı,Ses kartı ilk önce bunlar kurulur ve tek tek bitince değil hepsi bitince reset atarsan daha kolay ve iyi olur :)