Şimdi Ara

HANGİ ECZACILIK GELİR ANKETT YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gndz75

quote:

Orijinalden alıntı: swg--Gs :)

Medipolü en başa veya ilkk 3 e yaz mümkünse ilk 3 tekiler ölüü medipol ilk 2. Veya 3. Tercihte yazmana burs veriyor % 25 % 10 a kadar

medipolde ilk 3 e bursu tıp ve hukukta veriyorlar diye okumustum acaba kesinmidir

Emin olmamakla birlikte ben eczacılıkta var diye biliyorum. Diğer bölümlerle alakalı fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddevvils

quote:

quote:

Medipolü en başa veya ilkk 3 e yaz mümkünse ilk 3 tekiler ölüü medipol ilk 2. Veya 3. Tercihte yazmana burs veriyor % 25 % 10 a kadar

medipolde ilk 3 e bursu tıp ve hukukta veriyorlar diye okumustum acaba kesinmidir

Emin olmamakla birlikte ben eczacılıkta var diye biliyorum. Diğer bölümlerle alakalı fikrim yok

http://www.medipol.edu.tr/Sayfa/80/Ogrenci/Burslar.aspx

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.medipol.edu.tr/Sayfa/80/Ogrenci/Burslar.aspx

Bence bize sormana gerek yokmuş zaten doğruluğu en kesin yere bakmışsın:)

• kardeş hevesini kırmak istemem ama burda eczacılıkta yazılanlar için doğrumudur diye annem mahalledeki eczacıyla konuşmuş adam tavsiye etmemiş diğer sağlık alanlarına yönelsin eskisi kadar kar etmiyoruz demiş bende şimdi ftr veya diyetisyenliğe bakmayı düşünüyorum sende bi bak derim
  • quote:

kardeş hevesini kırmak istemem ama burda eczacılıkta yazılanlar için doğrumudur diye annem mahalledeki eczacıyla konuşmuş adam tavsiye etmemiş diğer sağlık alanlarına yönelsin eskisi kadar kar etmiyoruz demiş bende şimdi ftr veya diyetisyenliğe bakmayı düşünüyorum sende bi bak derim

Benim babam eczacı kardeş o yüzden istiyorum. Kurulu düzen vs ama sıfırdan başlayan için zor tabii

• quote:

quote:

kardeş hevesini kırmak istemem ama burda eczacılıkta yazılanlar için doğrumudur diye annem mahalledeki eczacıyla konuşmuş adam tavsiye etmemiş diğer sağlık alanlarına yönelsin eskisi kadar kar etmiyoruz demiş bende şimdi ftr veya diyetisyenliğe bakmayı düşünüyorum sende bi bak derim

Benim babam eczacı kardeş o yüzden istiyorum. Kurulu düzen vs ama sıfırdan başlayan için zor tabii

öyleyse bilemem peki baban ne diyo sıfırdan başlayan biri seçmeli mi
  • quote:

quote:

quote:

öyleyse bilemem peki baban ne diyo sıfırdan başlayan biri seçmeli mi

O sıfırdan seçenleri ben anlayamıyorum diyo sadece. Çünkü dediğin gibi dışarıdaki bütün eczacılar ağlıyo. Yeni kanunla da daha da bitirdiler eczacılığı. Şimdi ben daha çok yazmak istemiyorum yukarıda da demiştim sonra mesleği kötülüyo diye millet bana cephe alıyo. Eğer eczacılık seçme gibi bi ihtimalin varsa eczacı odasıyla konuş onlar sana gerekli cevapları verirler:)

• kafam karıştı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon5ce -- 15 Temmuz 2013; 13:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.