Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar bir oyun bilgisayarı (orta seviye) topladım ama ekran kartı arasında kararsız kaldım sizce hangi ekran kartı oyunlarda daha iyi performans verir veya sizin bu fiyata yakın önerebileceğiniz başka ekran kartı varmı??
    1)MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming
    2)Asus R9 270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender05252 -- 30 Nisan 2015; 21:49:23 >

• iskender05252 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Acill :/
  • bende orta seviye bi bilgisayar topladım son olarak ekran kartı kaldı bende R9 270 almayı düşünüyorum sana ekran kartlarını söle açıklıyım en basitinden mesela ne demişsin gtx750 başındaki rakamlar çok önemli 7. serinin 5. modeli bu 2. numara yani 5 ne kadar büyük olursa o kadar iyidir ekran kartı elbetteki sadece sayıya bakarak alınmaz onun haricinde mhx değerleri önemlidir kaç gb sorusuna cevap vereyim tamame alıcıları kandırmak için bi numara ne ekran kartları var 512 mb lık 2 gb ekran kartlarının eline veren yani düşün zaten 2 gb falan olur bunları 256 bitse bu arada sana önerim R9 270 al çünkü 256 bit gtx olan 128 bit ileride sıkıntı çekersin zaten fiyatları ne kadar fark ediyo ki! alınca haber verde şmdiden merak ettim...
  • şimdi diğer başlıklarına baktım yeni bigisayar topladım knu hakkında baya araştırma yaptım sorarsan memnuniyetle cevap veririm sana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.