Şimdi Ara

HANGİ EKRAN KARTI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hazır kurulu olan bir sistemim var. fakat işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum. işlemci .i7 6700k olacak o garanti. ekran kartı asus rog gtx 970 var o da kalacak. 650 w corsair power var . benim destek istediğim konu aşağıdakilerden hangi ana kart bu sisteme ( gaming amaçlı ve oc ile pek işim olmaz ) yakışır ?

seçenekler ;

1 ) GIGABYTE GA-Z170X-Gaming GT

2 ) MSI Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION

3 ) ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7

4 ) ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO ALPHA

5 ) Asus Z170-Pro

6 ) Sizin öneriniz

• MSI Z170A GAMING M3.
  • Oc yapmayacaksan 6700k z170 niye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Eskilerin deyişiyle, kitabın tam ortasından çok kazık bir soru... Hız aşırtma yapılmayacaksa, bu kadar masrafa niye girilir?
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    +1 neden ?
  • o zaman 6700k'da neden diye sorulabilinir
  • İlla i7 olacaksa ve ben bu paraları illa harcayacağım deniyorsa, i7 6700-COOLER MASTER HYPER 212EVO + MSI Z170A GAMING M3 ideal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 11 Kasım 2016; 12:1:10 >
  • overclock işinde deneyimliyim diyemiyorum. sadece arayüzlerden yapıyorum. o nedenle o şekilde yazmıştım. şuan bilmiyorum demek bilmiyor kalacağım anlamına gelmemeli diye düşünüyorum. hani eskiler demiş ya bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır diye. o manada yani. birde o anakartları incelediğimde oyun için daha olumlu sonuçlar verdiği içindi. ben ona odaklanmıştım. asusun oc arayüzü çok sade ve olumlu olduğuna dair bildirimler aldım. soğutma sistemi nzxt kraken x61 mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZDEGENC -- 11 Kasım 2016; 17:1:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.