Şimdi Ara

Hangi ekran kartı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan96

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Gigabyte 6850 almayı düşünmüşsün. Hemen Gigabyte 6850 kullanıcı olarak yorumumu yapayım. Kart gayet serin ve çok sessiz. Ama şöyle bir kusuru var ki benim için can alıcı nokta. Gigayte, 6850 adı altında 2 adet farklı kod belirlemiş. Birincisi GV-R685D5-1GD , İkincisi GV-R685OC-1GD . Benim aldığım kart 5D5 olan seriden. Kusuru şu şekilde. Kart hiçbir şekilde OC olmuyor. OC olduktan sonra "NO SIGNAL" hatası veriyor. Yabancı forumlarda bu dediğimi destekleyen yazılar var. Ayrıca benim bu konuda açmış olduğum bikaç konu da var. Bazı 6850 alan arkadaşlar şöyle diyebilir. Ben de 6850 aldım fakat hiçbir sorun yok. Belki şansıdır, belki yeni revizyon almıştır ya da kabak benim ve diğer arkadaşların başına patlamıştır. Bu riske değer mi. Bence değmez. Bu yüzden GV-R685D5-1GD önermem. Fakat GV-R685OC-1GD olan modeli var ise onu alabilirsiniz. Hızlıal ile iletişime geçin. Aslında daha fps bir ürün;

XFX 6850 BE çift fan önermek isterdim fakat vatan bilgisayarda stoklarda kalmamış

------------------------------------------------------------------------------
    MSI HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

Kredi Kartına 6 taksit 397 TL KDV Dahil
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r6850-pm2d1gd5oc-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50631

umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar dilerim

Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim. 2 dk önce eksen bilgisayardan sapphire hd6870 siparişi verdim. 357 tl ye baya uygun gibi geldi bana. 900 çekirdek hızı ve 4200 bellek hızı cezbetti adeta :)

Hayırlı olsun Güzel Tercih Yapmışsın. Hayırlı Uğurlu Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah88

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan96

quote:

Gigabyte 6850 almayı düşünmüşsün. Hemen Gigabyte 6850 kullanıcı olarak yorumumu yapayım. Kart gayet serin ve çok sessiz. Ama şöyle bir kusuru var ki benim için can alıcı nokta. Gigayte, 6850 adı altında 2 adet farklı kod belirlemiş. Birincisi GV-R685D5-1GD , İkincisi GV-R685OC-1GD . Benim aldığım kart 5D5 olan seriden. Kusuru şu şekilde. Kart hiçbir şekilde OC olmuyor. OC olduktan sonra "NO SIGNAL" hatası veriyor. Yabancı forumlarda bu dediğimi destekleyen yazılar var. Ayrıca benim bu konuda açmış olduğum bikaç konu da var. Bazı 6850 alan arkadaşlar şöyle diyebilir. Ben de 6850 aldım fakat hiçbir sorun yok. Belki şansıdır, belki yeni revizyon almıştır ya da kabak benim ve diğer arkadaşların başına patlamıştır. Bu riske değer mi. Bence değmez. Bu yüzden GV-R685D5-1GD önermem. Fakat GV-R685OC-1GD olan modeli var ise onu alabilirsiniz. Hızlıal ile iletişime geçin. Aslında daha fps bir ürün;

XFX 6850 BE çift fan önermek isterdim fakat vatan bilgisayarda stoklarda kalmamış

------------------------------------------------------------------------------
    MSI HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

Kredi Kartına 6 taksit 397 TL KDV Dahil
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r6850-pm2d1gd5oc-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50631

umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar dilerim

Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim. 2 dk önce eksen bilgisayardan sapphire hd6870 siparişi verdim. 357 tl ye baya uygun gibi geldi bana. 900 çekirdek hızı ve 4200 bellek hızı cezbetti adeta :)

Hayırlı olsun Güzel Tercih Yapmışsın. Hayırlı Uğurlu Olsun

Eyvallah hocam bakalım inşallah hayırlı olur :)

• @gokhan96, güle güle kullanın. Umarım istediğiniz gibi bir ürün olur. Bu arada saat hızlarına fazla takılmayın.
  • quote:

@gokhan96, güle güle kullanın. Umarım istediğiniz gibi bir ürün olur. Bu arada saat hızlarına fazla takılmayın.

Eyvallah hocam sağolasın. Saat hızlarına fazla takılmam ama almamda etkili oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.