Şimdi Ara

Hangi ekran kartı sürücüsünü seçmeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir bölüm açmak istedim, örneğin bende 512mb 3850 var oynadığım oyunlar;

starcraft2, cod4, gta4

aynı zamanda oynamayı hic bırakmayacagım tdu, grid, lfs, street legal redline ve bilimum tır simulasyonları.

10.7 yüklü güncel driver diye.. Diye diyorum bakın iyi oldugu için degil bazı arkadaşlar başka tarafıyla anlamış.

kim hangi kartla hangi sürücüyü kullanıp ne kadar performans aldı bunları yazarsak herkes elindeki kartı en iyi şekilde degerlendirir.

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 14 Ağustos 2010; 16:31:05 >

• Bana göre 10.3 den sonraki tüm driverlerin performansı hemen hemen aynı. Aralarında 1-2 fps fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.R.E.L.İ.A.T.O.R

Bana göre 10.3 den sonraki tüm driverlerin performansı hemen hemen aynı. Aralarında 1-2 fps fark ediyor.

sen öyle deme bari 5850 ile

sen şimdi ati mühendislerine gizli işsiz diyosun direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 14 Ağustos 2010; 3:17:30 >
  • yani tutupta kimsenin eski sürücüleri tavsiye edeceği yok.. gerçi bende 5770 ile 10.4ten sonrasını yüklemedim ama en son güncel sürücü her zaman en mantıklı seçimdir... başlığı açan adam eski bir sürücü tavsiye edildiğinde bile böyle tepki veriyorsa gerek yok böyle bir topiğe.... ama kısaca cevap vermek gerekirse başlıktaki soruya.. en güncel sürücüyü...
  • ben hep 9.7 yi kuruyom ayıptır söylemesi çünkü 10 ve üzerindekileri kurarken hep hata oluştu diyor bunuda anlamış değilim niye oluştuğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

yani tutupta kimsenin eski sürücüleri tavsiye edeceği yok.. gerçi bende 5770 ile 10.4ten sonrasını yüklemedim ama en son güncel sürücü her zaman en mantıklı seçimdir... başlığı açan adam eski bir sürücü tavsiye edildiğinde bile böyle tepki veriyorsa gerek yok böyle bir topiğe.... ama kısaca cevap vermek gerekirse başlıktaki soruya.. en güncel sürücüyü...

komple yanlış yazdıkların. herkes eski sürücüyü tavsiye edebilir ben araştırmadıgım için 10.7 var araştıran biri bu kartta 10.3 ün daha iyi performans verecegini bilebilir. tepki değil şaşırma sonuçta bu yeni sürücüler özellikle 5bin serisi yeni kartlara daha çok hitap ediyor pek gelişme olmadıgını söylüyorsa haliyle şaşırırım. mümkünse ne kısa ne de uzun cevap verme eger işine gelmiyorsa. başlıgı açan "adam" olarak buna hakkım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

ben hep 9.7 yi kuruyom ayıptır söylemesi çünkü 10 ve üzerindekileri kurarken hep hata oluştu diyor bunuda anlamış değilim niye oluştuğunu

bu garip bi durum bende x1650 vardı 9.3 ün üstünü yükleyemiyordum direk mavi ekran. ama arkadaşım x1600 ile 10 serisi yüklüyor sorunsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ekran kartı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10.4 sürücüsü en sorunsuzu bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

10.4 sürücüsü en sorunsuzu bana göre

hangi kartı kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malki35

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

10.4 sürücüsü en sorunsuzu bana göre

hangi kartı kullanıyorsun?

profilimde yazıyor 4730
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.