Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartını Almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazı uygulamalarda 4460, bazılarında 8320 öne çıkıyor hocam. Photoshop,render vb.. uygulamalar için genellikle intel tercih ediliyor.
    quote:

hocam özür dilerim yine rahatsız ettim de siteye baktım i5 vs fx 8320 diye de i5 kazandı yazıyor ne yapim
  • oyun içinse örn Dyning ligh bf 4 cod aw ? fps oyunlar için tabiki aslında mantıken i3 den iyidirde... ama iyi olsaydı artık çoğu bilgisayın işlemcisi intel o zamanda en mantıklısı daha bekleyip intel core i5 almak :D tabi yinede sizden bir cevap almak isterim :D
  • Benzer performans sergilerler.
    quote:

oyun içinse örn Dyning ligh bf 4 cod aw

quote:

daha bekleyip intel core i5 almak

Güç tüketimi konusunda intel daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Benzer performans sergilerler.
    quote:

oyun içinse örn Dyning ligh bf 4 cod aw

quote:

daha bekleyip intel core i5 almak

Güç tüketimi konusunda intel daha iyidir.

hocam ben r9 270 sandım r9 270x miş ve çok pahalı 680 tl vatan bilgisayarda :D
  • ErenKoc01 kullanıcısına yanıt
    Elindeki işlemciyi kullan ekran kartı al yetmediği zaman 2 ci elden 2500 vey 2700 kodlu işlemcileri alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Elindeki işlemciyi kullan ekran kartı al yetmediği zaman 2 ci elden 2500 vey 2700 kodlu işlemcileri alırsın

i3 de iyi performans alırımıyım ?

siz diyorsunuz ki i3 kalsın paranla işlemci alma sonra al yada hiç alma git Sapphire R9 270X al mı ?
    R9 270 ve x modeli arasında büyük bir fark yok aradaki parayı boşa verme.

Ekran kartını değiştir 2 ci elden aynı soketli anakartına uyan işlemcilere bak memnuniyetsizlik duyarsan elindekini değiştir bu kadar.
  • peki teşekkürler

işlemci konusunda intel mi tercih edersiniz
  • r9 270 920Mhz r9 270x 1020MHz

100 mhz en fazla ne kadar fark eder ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenKoc01 -- 9 Haziran 2015; 18:36:38 >
    Oyun için intel daha öndedir de senin işlemciyi değiştirip amd ye geçmen demek bir de anakart masrafı olacak onu anlamadın. O yüzden sana 2500 veya i7 2600 kodlu işlemciyi 2 ci elde ara diyorum.

sana mesaj gönderdim bakarsan yararına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Haziran 2015; 18:43:30 >
    Senin anakartın 1155 pin olmalı tam modelini her hangi bir şekilde tam modelini öğren bana at.

İŞLEMCİ SADECE LGA 2011 PİNLİ X79 SOKET ANAKARTLARA UYUMLUDUr yazıyor gönderdiğin linkte yani uymaz.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-2600-3%2C4ghz-1155-pin-8-cekirdek-islemci-213378064/detay bu nasıl yada i5 de bakabilirim i5 e ne dersiniz
    Sakin olup bana anakartını yazarsan iyi olur ayrıca ben sana sahibindenden gördüğü al diyemem kardeşim ne malum adamı tanımam etmem bu Forumun 2 ci el kısmına bak güvenilir gördüğünden al.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    neyse hocam vazgeçtim işlemciden önce param yettiği kadar bir ekran kartı alacağım. daha sonra i5 düşünüyorum o zamanda foruma gelirim yada 2. el i7 :)

YARDIM EDENLERE TEŞEKKÜR EDERİM :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.