Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartını almalıyım?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: drogba94

Arkadaşlar tavsiyeler için çok sağolun çok işime yaradı...yaklaşık 2 hafta öncehttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929 bu ekran kartını aldım

butceni baya bir asmissin ama guzel kart hayirli olsun.sicaklik degerlerini alabiliriz diger arkadaslara referans olmasi icin.

Ufak bi benchmark yaptım senin yorumunu görünce

Max Sıcaklık 67 derece

Sistem boştayken 45-46-47

(tabi mevsimin yaz olmasınında bi katkısı var sıcaklığa )

Hangi Ekran Kartını almalıyım??

• bosta 45-46 bu sicakta normal.bendeki 6850'ler de 45 derece bosta.yukte sicaklik onemli.1200/1375 yapmissin 67 yukte cok iyi bence bende defaultken 75 oluyor rahat.iki kart da olunca kafam utuleniyor sendeki daha sessizdir tahminim.
  • Vatandan 7790 al
  • inanılmaz sessiz ya...o kadar sessizki fanlar %100 çalışırken emin olamıyorum çalışıyolarmı çalışmıyolarmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: drogba94

inanılmaz sessiz ya...o kadar sessizki fanlar %100 çalışırken emin olamıyorum çalışıyolarmı çalışmıyolarmı diye

yapma bunu yapma bunu bozduracan bana crossfireyi. bir daha kurmam zaten iki kart.en temizi tek guclu sendeki gibi bir sogutucusu olan bir kart.
  • Artık sana kalmış ....boz crossfireyi kulakların rahatlasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.