Merhabalar tamamen oyun oynama odaklı bir ekran kartı almak istiyorum fakat karar veremedim. Tercihim NVIDIA olacak. İşlemci : 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11600K @ 3.90GHz 3.91 GHz Ram: 32 GB 3200 mhz Bütçem 10.000 - 15.000 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. |
Hangi ekran kartını tercih etmeliyim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
2ci el 3090 alabilirsiniz 15.000'e. Lakin bence şu an değmez. Beklentilerim gerçeği karşılarsa 4090'ların 30.000 civarı satılması mümkün.
Psu'da önemli bu arada.600 w psu'ya 3090 bile fazla gelebilir.
Monitör 2k değilse çok daha ucuz bir ekran kartı birçok online oyunda işinizi görür. İlla bütçeyi dibine kadar kullanmak zorunda değilsiniz.
-
2 ci el temiz garantisi devam eden miningi bulaşmamış asus rtx 3080 ti bakınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Ekim 2022; 1:14:23 > -
fiyatını artırabilirsen asus ROG-STRIX-RTX3070TI-O8G-GAMING modelini önerebilirim gayet mantıklı bir cihaz olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X