Şimdi Ara

Hangi elektrik supurgesini almaliyim?( LG vk7320, Mielle 8310, Thomas smart touch power)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lg vk7320-- 450 tl civari
    Mielle 8310-- 700 tl civari
    Thomas smart touch power--850 tl civari yada en alt versiyonu smart touch fun--600 tl civari
    Mielle haric hepsi hepa 13 filtreli, lg toz torbasiz digerleri torbali model. Thomasin torbalari anti-alerjik.
    Supurge arastirmama basladigimda once torbasiz modellere yoneldim, malzeme kalitelerine ve ses seviyelerine bakinca torbali modelleri arastirmaya basladim. Mielleye karar kilmisken(hepa13 alip takmayi dusunerek) Thomas markasini farkettim. 2000 tl civari para veremeyecegimi dyson dc52 alamayacagimi dusunurek sizlere sormak istiyorum. 600 tl ye thomas fun almak mantikli mi yoksa diger seceneklerimi dusunmeliyim.
    Miellenin emis gucu hatirlatigim kadari ile 350 watt, Lg de ayni degerde. Thomas 425 watt emis gucune sahip ama sanki supurmek zor gibi. Ilk basta electrolux us origindb almayi planliyordum ama bulamadim ve evdeki electrolux ergorapido 12 supurge ilk ay sonunda arizalanip motoru degisince en son bu uc firma arasinda kaldim. Yardimlarinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.