Şimdi Ara

Hangi fanı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 8 Haziran 2023; 16:6:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

• Maksimum bütçe ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: batle450

Maksimum bütçe ne kadar ?

60-70tl. Bide benim bi merak ettigim konuda bu fanin 140watt destekledigi yaziyor, benim guc kaynagimin 300 watt olmasi sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Maksimum bütçe ne kadar ?

60-70tl. Bide benim bi merak ettigim konuda bu fanin 140watt destekledigi yaziyor, benim guc kaynagimin 300 watt olmasi sorun olur mu?

Bütçenize göre bu fan ideal.140watt derken işlemcinizden çekeceği güç anlamına geliyordu galiba.
  • Verdigim linke bakarsaniz ordaki fanda "support 140watt" yaziyor, maksimum mu minimum mu bilemedim, bu konuda bilgi verirmisiniz?

• senin işlemci 95w bu beğendiğin fan 140w a kadar destekliyo senin işlemcin için gayert uygun ve bütceside iyi memnun olcağından eminim bende bir tane almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma göremedim mesaj yazdığını.Şimdi senin psu 300 watt.İşlemcin 95 watt + 140 watt psu gibi düşün.Umarım anlatabilmişimdir.
  • farkettiysen fanda 4 tane bakır boru var bu büyük bi avantaj ileride bu fana bir tane daha ek yaparsın o zaman işlemcin 45 dden yukarıya çıkmaz :D

• quote:

Kusura bakma göremedim mesaj yazdığını.Şimdi senin psu 300 watt.İşlemcin 95 watt + 140 watt psu gibi düşün.Umarım anlatabilmişimdir.

yani sorun olmaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayyavas

farkettiysen fanda 4 tane bakır boru var bu büyük bi avantaj ileride bu fana bir tane daha ek yaparsın o zaman işlemcin 45 dden yukarıya çıkmaz :D

benim acilen almam lazım zaten, bi ara işlemciyi söktüm ve macun berbat haldeydi, oyun oynarken işlemci 75-80 derece arasında oynuyor, o yüzden hem fan alcam hemde macun alıcam, yoksa bigün pc tutuşucak
  • quote:

quote:

Kusura bakma göremedim mesaj yazdığını.Şimdi senin psu 300 watt.İşlemcin 95 watt + 140 watt psu gibi düşün.Umarım anlatabilmişimdir.

yani sorun olmaz?

Bildiğim kadarıyla olmaz ama sen yinede vatana gidip ordaki görevliyle konuş.
  • quote:

Selam beyler. i5 750 1156 soket islemci kullaniyorum, termal macunum berbat hale geldi ve yeni macun alcam, almiskende sogutucuyuda degistiriyim dedim. Asagidaki kullandigim fanin resmi... Acaba hangi fan ve macunu önerirsiniz?
    Ben bu fani begendimhttp://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0600-contac21-lga775115511561366-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58990 haftasonu indirimiyle 57tl yemi ne geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum beyler. Bu arada güç kaynagim 300W, güç saglama konusunda pek bilgim yok
    Hangi fanı önerirsiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-loki-sd963-loki-sd963-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51607

şahzen ben kullanıyorum kaç kişiyede tavsiye ettim mükemmel bir orta seviye soğutucu

• hocam aklımı karıştırdın yaaa ben soğutucu işinden anlamıyorum, almışkende fiyatı abartmadan iyisi olsun istiyorum, 2 fan arasından hangisini tavsiye edersin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam aklımı karıştırdın yaaa ben soğutucu işinden anlamıyorum, almışkende fiyatı abartmadan iyisi olsun istiyorum, 2 fan arasından hangisini tavsiye edersin?

boşta 18 dereceye düştüğünü gördüm (işlemci fx6100) ama yüksek devirde kafa şişirir auto da kalsın.Fiyatına göre performansı sağlam
  • peki beyler en son vatandaki adama sorup karar vericem ikisinden birine(gerçi en son bi oyun mouse u için karar vermiştim, almaya gidince adam "onun yerine bunu al" demişti, kullanırken mouse elimi haşat etmişti apar topar değiştirmiştim)
    merak ettiğim bi husus daha var, illaki anakartın arkasından vidalamak zorunda mıyım? intellerdeki klips sıkıştırma yok mu? yoksa işim çok zor olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

peki beyler en son vatandaki adama sorup karar vericem ikisinden birine(gerçi en son bi oyun mouse u için karar vermiştim, almaya gidince adam "onun yerine bunu al" demişti, kullanırken mouse elimi haşat etmişti apar topar değiştirmiştim)
    merak ettiğim bi husus daha var, illaki anakartın arkasından vidalamak zorunda mıyım? intellerdeki klips sıkıştırma yok mu? yoksa işim çok zor olcak

Benim alette o yok ama çok sağlam vidalı.Yani anakart parçalansa yerinden çıkmaz böylesi daha iyi bence çünkü o klipsler kırılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

peki beyler en son vatandaki adama sorup karar vericem ikisinden birine(gerçi en son bi oyun mouse u için karar vermiştim, almaya gidince adam "onun yerine bunu al" demişti, kullanırken mouse elimi haşat etmişti apar topar değiştirmiştim)

Benim alette o yok ama çok sağlam vidalı.Yani anakart parçalansa yerinden çıkmaz böylesi daha iyi bence çünkü o klipsler kırılabiliyor.

klipler kırılabilir ama belki klips sokulan yere önden vidalama gibi bi şey vardır. sen anakartın arkasından vidaladın di mi? Amd de farklı oluyor zaten, amd de fan vidaları dikdörtgen intelde kare şeklinde, internettede videolarda millet hep amd ye takmış, o yüzden intelde de aynısının olmasından korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 27 Ağustos 2013; 1:11:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

klipler kırılabilir ama belki klips sokulan yere önden vidalama gibi bi şey vardır. sen anakartın arkasından vidaladın di mi? Amd de farklı oluyor zaten, amd de fan vidaları dikdörtgen intelde kare şeklinde, internettede videolarda millet hep amd ye takmış, o yüzden intelde de aynısının olmasından korkuyorum

güzel tespit hiç dikkat etmemiştim ona

• fanı aldım beyler(thermaltake contac21) ve şuana kadar gayet memnunum. oyun oynarken 80 dereceye çıkan işlemciyi 50 derece seviyesine düşürdüm, yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler. bu arada almak isteyenler olabilir, 79tl lik contac21 haftasonu indirimiyle vatanda şuan 59tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.