quote:Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє® "Küçük Emrah" filmlerinden herhangi birisinin oyunu iyi olurdu.. kucuk emraha acı cektirmek için oynardık
quote:Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu Biri çanakkale savaşının oyununu yapsa iyi olurdu. mantıklı aslında ama turkler zaten oyun yapamaz yabacılarda niye yapsınlarki..daha filmini yapamamısız canakklae savasının
quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu Biri çanakkale savaşının oyununu yapsa iyi olurdu. mantıklı aslında ama turkler zaten oyun yapamaz yabacılarda niye yapsınlarki..daha filmini yapamamısız canakklae savasının olurmu hiç çanakkale savaşını anlatan biçok film yapıldı
quote:Orjinalden alıntı: Cryp2nyte Bence 60 Saniye nin oyunu yapılsa gercekten süper olur.O oyunu yapan yapımcı direk köşe Acaba ben mi yapsam +999999999999999
quote:Orjinalden alıntı: pusat44 quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu Biri çanakkale savaşının oyununu yapsa iyi olurdu. mantıklı aslında ama turkler zaten oyun yapamaz yabacılarda niye yapsınlarki..daha filmini yapamamısız canakklae savasının olurmu hiç çanakkale savaşını anlatan biçok film yapıldı illaki yapıldı ama kaliteli bir canakkale filmi gormedim ben.
quote:Orjinalden alıntı: lastking bence halkayi yapsinlar iyi atraksiyon olur pc ye yapisiriz valla... gerçekten de halka ne müthiş olurdu bide şu olsun amerikan pastası
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: lastking bence halkayi yapsinlar iyi atraksiyon olur pc ye yapisiriz valla... gerçekten de halka ne müthiş olurdu bide şu olsun amerikan pastası O değil de Emanuella 1,2,3,4,5,6............. serilerinden süper oyun olur ha.
quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: pusat44 quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu Biri çanakkale savaşının oyununu yapsa iyi olurdu. mantıklı aslında ama turkler zaten oyun yapamaz yabacılarda niye yapsınlarki..daha filmini yapamamısız canakklae savasının olurmu hiç çanakkale savaşını anlatan biçok film yapıldı illaki yapıldı ama kaliteli bir canakkale filmi gormedim ben. bence gelibolu çok güzel
Çanakkale Savaşı'nın oyunu olsa çok iyi olurdu tabi, olacağını pek sanmıyorum. 60 Saniye diyeyim. Shelby GT 500 Elenaor.