arkadaşlar vatan bilgisyarın adresini verirmisiniz
Arasıra Gold dan basit parçaları alırım ama pahalı,komplike parçalar ve komple pc falan olursa kesinlikle Eksen... Sonuçta iki şirketten de memnunum.
Ben size birşey söyliyeyim Eksende olsa Gold da olsa hangi firma olursa olsun bana hiç kimse diyemezki ben o firmada sorun yaşamadım ve klimsede yaşamamıştır.Eksen bilgisayar bir aras hani şu bilirsiniz çift tarafı chipli ramler vardı SD lerde tek taraflı olunca bazı anakartlarda sorun çıkarıyordu.Onları millete 2 yıl öncesinde kakaladı millete naber gold ise zaten malum teknik servisi berbat.Bana kimse demesinki burada yok eksen iyi yok gold iyi ben kadıköy piyasasında çalıştım.Bizzat Asus distürbütörlerini tanırım.Ayrıca bu işin pisliğinide bilirim o yüzden kimse kimseyi aldatmaya kalkmasın sadece kendini kandırır.
kasparov sorun sıfır (0) diye elbette hiçbir firmada yoktur. ama önemli olan en sorunla yaratan firma bulmak. yazdıklarını okuyorum o kötü bu kötü nerseyse millete bilgisayar almayın diyeceksin. bu kadar olmaz ki. :))
quote:
Orjinalden alıntı: Sauron®
Arasıra Gold dan basit parçaları alırım ama pahalı,komplike parçalar ve komple pc falan olursa kesinlikle Eksen... Sonuçta iki şirketten de memnunum.
eksen bilgisayarın teknik servisi çok kötü.. söylemedi demeyin
vatan bilgisayar, pahali satiyor. ustelik aradigini nulamiyorsun. nerede kaldi ayricaligi? farkliligi yakin zamandan itibaren, teknosa ve bimeks gostermeye basladi oncelikle. alisverisi yapacagin yer yine kadikoy olacak. kut diye bir firmaya girip alisveris yapmayacaksin. hepsi ayaginin altinda zaten, dolas hepsini fiyat sor, aradaki farklari goreceksin. once gold'a ugra, fiyat al sonra digerlerine de ugra.. farki gor..
Aldığın parçada sorun çıkmazsa hepsi iyi
Yaw al birinden vur ötekine ben şu an kadıköyde bir bilgisayar firmasında çalışmaktayım reklam olmasın diye neresi olduğunu söylemeyeceğim ama size durumdan biraz söz edeyim. Firma olarak gayet dürüst olmamıza ve elimizden geleni yapmamıza karşın bazen kutusundan çıkardığımız sıfır malzemelerin bozuk olması yada fabrikasyon hataları nedeni ile sattığımız bir Sistem veya sistem parçası geri geliyor müş. tabi kazıklandığını düşünüyor halbuki bunda bizim suçumuz yok biz alıyoruz malzemeyi eğer elimizde stokta varsa hemen değiştiriyoruz ama yoksa hem müş. için hemde bizim için sıkıntılı dönem başlıyor çünkü müş. sizi tanıyor sizde bu malzemeyi getiren ithalatçıyı müş. sizi sıkıştırıyor sizde ithalatçıyı sıkıştırıyorsun ha bide mal gümrükte takılı verirse ayvayı yediniz sizden üçkağıtçısı yok bu dünyada :) Yani biraz şans meselesi fakat benden bi tavsiye Yazıcı oğluna girmeyin ve Gold dan almayın o kadar. Gold un teknik servsinde müşteriden habersiz downgrade ehueheu ne söz yani bi düşük model parça ile değişim bile yapılıyor bi ara benim arkadaşın başına gelmişti haberiniz olsun :)) Bende kendi başıma gelen 1 örnek vereyim Asus A7N8X-E den önce MSI ın Nforce 2 ultrasını aldım bizim toptancıdan kutu içeriği filan süperdi ve kart kutudan usb 2.0 arızalı olarak çıktı bende geri verdim beni 1 hafta beklettiler bunu bozmuşsun tamir etmişsin filan gibi laflarda telaffuz ettiler tabi yani bi düşünün bunlar toptancı bizde bayiyiz bu arada sonra fark verip Asus u aldım annaa Asus kutudan çıktı çıkmasına ama Bios da şifre var :))))) ve CPU soketine fan takıldığı için bi aşınma var bende lanet olsun dedim nede olsa garanti fatura tarihinden itibaren işler dedim aldım hala kullanıyorum Asus u şimdi bu MSI ı ve ASUS u ben kendime değilde müşterime verseydim emin olun buradan ne kadar üçkağıtçı ve kazıkçı olduğumu okurdunuz :)))))))))))))))))))))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme