Şimdi Ara

Hangi gemi en güçlüsü ? işte rapor !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrah15241524

usta şimdi bi adama saldıracağım da adamda hafifavcı : 4638549 , muhrip 90016 , fırkateyn 191138 var buna karşılık ne ile gitmem gerekir ki bu filoyu kolayca devireyim savunmasında da 40500 gaus topu ve 11200 tane de plazma atıcısı var

hocam ben hayatımda böyle bir filo görmedim gördüğüm en büyük filoda (casusluk raporları ile aldıgım tabi ogame sitelerinde savas raporlarını söylemiyorum :D)
    20k ha 10k komuta 5k fırkateyn 1k felan muhrip 10 tane ölüm yıldızı
    defansda 50k su en dandik savunma birimi olandan vardı (adını unuttum bıraktım oyunuda :D) 1k felan gaus topu 1k plazma topu felan wardı

böyle bir filoyu yok etmek için ilk önce sağlam bir ittifağın olması gerek anlaşma yapacaksınız ilk önce 10k ölüm yıldızı yola cıkacak tabi bu adamda ittifak savunması yapacak işte ölüm yıldızları burda yem gibi bişeyzaten 1-2 gün sonra varır onlar ölüm yıldızlarından sonra gezegeni 2. kez vuracak bir ordu daha olacak aydan kaldırılması gerek filonun yoksa görürler asıl 2. filo ise en az 5 milyon ha,50k muhrip 20k fırka 100k komuta 100k kruvazor ve 20k bombardıman gemisi felan gerek cok kayıp olamadan kurtarmak için tabi en az 100k çöp toplama gemisini cıkartman gerek :D

• boşuna uğraşmayın beyler vurulmayacak filo,geçilmeyecek savunma yoktur
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

boşuna uğraşmayın beyler vurulmayacak filo,geçilmeyecek savunma yoktur

Kilit yesen bile iyi arkadaşlara sahipsen vurulmazsın. Kilitin dönüşüne kilit yapılır , önüne filo çekilir ama her türlü intikamı alınır zararın kapatılır. Filoyu yerde bırakıyorsan zaten denecek bir şey yok.

Savunma ise ogame'de caydırıcı olması için kullanılır, harabe çıkarmadığı için kimse 500k deu için 300 plazmaya saldırmaz.

Bence en iyi karma kruvazör-firkateyn güçten ziyade deu tüketimine de bakarsak diğer gemilere göre biraz daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 31 Ocak 2012; 18:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

Kilit yesen bile iyi arkadaşlara sahipsen vurulmazsın. Kilitin dönüşüne kilit yapılır , önüne filo çekilir ama her türlü intikamı alınır zararın kapatılır. Filoyu yerde bırakıyorsan zaten denecek bir şey yok.

Savunma ise ogame'de caydırıcı olması için kullanılır, harabe çıkarmadığı için kimse 500k deu için 300 plazmaya saldırmaz.

Bence en iyi karma kruvazör-firkateyn güçten ziyade deu tüketimine de bakarsak diğer gemilere göre biraz daha ucuz.

ama sonuçta filon vurulur.ayrıca 500k deut için 300 plazmaya girecek filoya sahip tanıdıklarım vardı

• orj ogame de ne az gemi varmis , hepsi ise yaramaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

ama sonuçta filon vurulur.ayrıca 500k deut için 300 plazmaya girecek filoya sahip tanıdıklarım vardı

Evrenin açılmasının üzerinden çok zaman geçmişse 300 plazma hiçbir şey tabii. Aslında bunu ölçmekte zor, ben hep kademeci oynadım ama hiç savunma basmadım. Madenlerim hep havada olduğu için gezegende vurulacak bir şey yoktu, şimdi şeref sistemi gelmiş nedir tam bilmiyorum ama savunmayla alakası var galiba.
    Fornax'ta 60. sıralara kadar çıktım sonra zamanım olmayınca devrettim.

• Baya yararlı bi başlık :) iyi emek verilmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.