Şimdi Ara

HANGİ GERİLİM-KORKU FİLMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sözde vahşet ve yamyamlıktan kaçan normal adam, insanları yardım için kandırdıktan sonra, kendisi yamyam çıkıp onlarıda yiyordu

ilk yamyamın kendisi olduğu anlaşılan sahnede çok korkmuştum
    :O(
    ruhuma işlemişti birkaç gün, adam nasıl zevkle ve hırsla saldırıyordu zavallılara
  • prince of darkness(Ozzy babada oynuyodu o filmde 4 sn kadarcık)
  • hayvan mezarlıgı filmini bir arkadaş getirecek bakalım zaten yanında birisi olmalı izlerken dedi valla merak ettim bu kadar korkutucu demek.
    The Gift cine 5 te çıkmış kahretsin kaçırdım bu filmi demek ki.
  • bana göre tüm zamanların en iyi korku/gerilim filmleri:
    1. The Thing - 1982(gerçekten ürpertici!! 1 numara)
    2. Alien - 1979(Thing'i izlemeden önceki favorimdi..)
    3. Rosemary's Baby - 1968
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NightWalker</i>
    <br />the ring son izlediklerim içinde en iisi
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1 sinemada son zamanlarda koldukla bu kadar bütünleştiğimi hatırlamıyorum.. baya gerdi beni
  • yaw bunlar nedir
    dişçi -izleyin dişçi fobiniz olsun
    the collector- korkmazsınız ama hoş bi film
    ring- vcd izledim belki o yüzen fazla beenmedim aama izlenir
    ayrıca merdiven altındakiler i de unutmayalım
  • Halka 1 iyiydi.Ama halka ikide ıçmışlar.Japonlar çevirmiş adamlar birbirine benziyor kim öldü kim kaldı anlamıyom zaten isimleride bi acayip korku atmosferi kalmıyor.Yok çükütay yok cancuy
  • Gerilim dersen kesinlikle ve kesinlikle Testere derim
    Korku dersen seçim az olduğundan zor...En iyisi Delik ama yine de...
  • 1-The Others(nicole ablamız döktürmüş yine) 8,3/10
    2-Exorcism Emily Rose(yine iyi gerilim di) 7.5/10
    3-The Skeleton Key (güüüsssel) 7.3
  • iskelet anahtar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebeLek

iskelet anahtar

Nihohohoho arkadaşlarla sinemada izlemiştik verdiğimiz paraya yazık oldu (gerçi parayı arkadaş ödedi sağolsun) Bence bktan bir filmdi (sonu çok kötüydü)...Tabii başkasının görüşlerine saygılıyız o ayrı mesele...
    Kardeşim 2003'un konusunu kim hortlattı ? Cevap vermiyorum uLan

• sonunda bende şok olmustum ztn.. evde izledim gecenin 3ünde kuzenle ısıkları kapatıp izledik.. o ortamda baya gerilim oluyo yani.. ztn filmi her yerden bişi cıkcak korkusuyla seyrettim.. bence güzeldi yani..
  • Filmden çıktık parayı ödeyen arkadaşla dalga geçiyoruz "hudu hudu hududa hudu" diye filmi her yerden birşeyler cıkıcak korkusuyla izlediyseniz bence hayal kırıklığına uğramanız lazımdı :P sinemadaki ses sistemi ile ozellikle filmin ilk yarısı hiç hiç etki etmedi(gerçi etki eden yanı yoktu).Chucky izleseydik daha iyiydi sanırım
    Gerçi herkesin bir filmden beklentisi aynı değildir tabii...

Bu arada imzandaki 2 satır şiir Attila abimizin en sevdiğim şiirlerinden biridir

• o şiir beni çok etkiledi.. şiirden pek bişi anladıgımı söyleyemem ama bu şiiri okuyunca gercekten fikirlerim degisti.. şiir okumaya basladım biraz biraz.. süper bi şiir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebeLek -- 14 Ocak 2006 23:51:52 >
  • Bende pek anlamam şiirden,okumaz ve yazmazdım...
    Hem okur,hem yazmaya çalışır oldum...İnsan kensini buluyor o mısralarda diye düşünüyorum.Evet süper bir şiir,yazanda süper bir şahsiyet...

gözlerin gözlerime değince
    felâketim olurdu ağlardım
    beni sevmiyordun bilirdim
    bir sevdiğin vardı duyardım
    çöp gibi bir oğlan ipince
    hayırsızın biriydi fikrimce
    ne vakit karşımda görsem
    öldüreceğimden korkardım
    ne vakit maçka'dan geçsem
    limanda hep gemiler olurdu
    ağaçlar kuş gibi gülerdi
    bir rüzgâr aklımı alırdı
    sessizce bir cigara yakardın
    parmaklarımın ucunu yakardın
    kirpiklerini eğerdin bakardın
    üşürdüm içim ürperirdi
    akşamlar bir roman gibi biterdi
    jezabel kan içinde yatardı
    limandan bir gemi giderdi
    sen kalkıp ona giderdin
    benzin mum gibi giderdin
    sabaha kadar kalırdın
    hayırsızın biriydi fikrimce
    güldü mü cenazeye benzerdi
    hele seni kollarına aldı mı

• 1-Texas Chainsaw Massacre
    2-The Entity
    3-The Descent
    4-The Changeling
    5-Possession (Andrei Zulawski)
  • Carrie acaip korkmuştum bu filmi ilk izlediğimde gerildim resmen hele bakışlarıyla arabayı hareket ettirmesi yokmu sinir bozucuydu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood
    Alın size korku FARE'LER...

farelerde hangi versiyonu , sakin 2003 de cikan deme ! gulmekden oldum o filmde , birde walt disney yapmisdi . Arkadasda anlatiyordu soyle boyle , sonra netten indirip izlemisdim . Yani bazi arkadaslarda olmayack filmleri korku filmi diye yazmislar gulmekden olucem , inferno van damin oynadigi filmse senin yas kucuk olmali , shinnig demissiniz onun neresi korkutucu gerilim deseniz hadi bi yere kadar . Sende ratsi sallamiyorsundur umarim .

Arkadas evil dead yazmis . Evet evildead cekildigi gune kadar cekilmis en iyi korku filmi . 3. serisi biraz abartilmis , biyerdede komedi olmus .

The ratsin en iyi veriyonunu tam 94-95 arasi kanal d de izlemisdim gece 3 te amma korkmusdum ama . Gene 70 lerin gencleri manyakti o film , Emulede falan bulamadim . Bahsettigim filmi nereden bulabilecegimi bilen arkadas varsa bana pm atsin !

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.