Şimdi Ara

Hangi Golf 7 tercih edilmeli ve rakipleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrRendersson

İlk aracım Citroen DS4 du ve gayet memnundum 1 sene kadar kullandım ev almak için satım kaza yapmış olmama rağmen 2000 tl zararla satmıştım. İkinci aracım Golf 7 1.2tsi comfortline+konfor şürüş paketli aracımı 51000tl aldım 5 ay kullandım iş kurma sebebiyle 54000tl 3 saat içinde satıldı :) golf ile citroen arasındaki farklar çok uzak olmamakla birlikte citroen biraz daha fazla donanıma sahipti istanbul silivri arasını 3.7lt ile gittiğimde ds4 beni çok şaşırtmıştı Golf için söyleyeceklerim citroene nazaran daha stabil kararlı bir araç olması malzeme kalitesi daha dinamik bir sürüşü olması ilk aklıma gelenler Şimdi Üçüncü aracım için yardımlarınızı bekliyorum Golf sanki bir adım önde doların yükselmesi ve de araba fiyatlarının artmasıyla sıfır araba almak için sanırım 70-75000tl gibi rakamı göz önüne almam gerekiyor.

Beklentilerim

1- Yakıt (bir arabaya 75000tl verip bunun yakıtını düşünmek çok saçma ama biz türkler garip insanlarız )
    2- Fiyat Performans aldığım iki aracımda o zaman şartlarının en iyi fiyat performans arabalarıydı. Şuan daki en iyi fiyat performans aracı sizce hangisidir.
    3- İkinci eli iyi bir araba istiyorum.

Aklımdakiler

1- 2014 Golf 7 1.6 tdi comforline + sürüş paketi Bayi fiyatı 74000tl
    2- golf 7 1.2 tsi comfortline (ikinci el olabilir)
    3- golf7 1.4 ACT veya BMT aradaki performans farkına değer mi merak ediyorum
    4- Citroen DS4 (ikinci el olur büyük ihtimallle 52-57000tl)
    5- Peugeot 308 2014 yılın arabası seçildi 72000tl civarı (bu kadar parayı peugeot vermek mantıklımı)

farklı marka ve model önerilerinizi ve de nedenlerini yazarsanız sevinirim bu arada ay sonu oto fuarına gidip son kararımı orada verecem o zamana kadar fikir görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

35 yaşındayım evliyim çocuk yok Bunuda belirteyim :D

Evliyseniz ve çocuk yoksa artık işler yoluna girdi en az 3 sene binerim diyorsanız.Alfa Romeo Guilietta 2014 1.6 JTD öneririm.Hem performansı yüksek hem de tutumlu bir araç dış tasarımındaki çizgiler ile de bence farklılık arzediyor.0 km almanıza gerek yok 2014 modeller 5bin 10bin km arası 65-69 arasında rahatlıkla bulunabilir.

ama illa ki sıfır km alacağım diyorsanız golf 1.2 tsi comf. almak en mantıklısı gibi.

72-75 arası 2012-2013 model 116d'ler de mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.