Şimdi Ara

Hangi GTX 560 ti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence MSI GTX 560 Ti HAWK Twin Frozer III bulabilirsen kaçırma soğutması performansı güzel vatandan %25 lik indirimde 460 TL + KDV ile aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1ck132

Fan ve oc miktarlari farklı iki kartın. Hawk daha sesli çalışıyor deniliyor, ama oc miktarı, piyasada en fazla olan kartlardan biri. Hawk için, 600w, 35A verebilen bir psu tavsiye ediliyor msi tarafindan.

3 yıl garantilidir. Direk çizgi Elektronik'e karşı ödemeli kargo ile yollarsınız. Diyelim ki mosfet yandı. Mosfet yanıkları voltaj dengesizliği aşırı OC ve toz gibi ir çok sebeple olmakla birlikte garanti dışıdır. Yada güç pinlerini takarken kırdınız falan filan. Bu gibi durumlarda kartınızın çöpe gitmesi riskine karşı TR'de en iyi servistir çizgi. Kullanıcı memnuniyeti açısından şartları daha iyidir. Garanti süresinde tamiri mümkün olan garanti dışı hasarlarda bile ücretsiz tamir edilir ve kalan garanti hakları değişim ve iade hakları hariç tutulup
    diğer tüm arızalarda yine aynı koşullarda destek verilir. Mutlaka bunun da ufak bir fiyat farkı olur.

560 TI oc konusuna gelince evet çoğu ürün zaten iyi oc oluyor ama TOP modeller fabrika çıkışı OC olarak serviste daha fazla tolerans görür ve ayrıca testlerde 900mhz hızında en iyi skoru veren GPU'lar seçilerek oluşturulur. Ufak farklarda olsa zaten fiyat farkı 30 Tl'dir.
    Ben TOP ed. bulamamıştım DC II 832 mhz olanı aldım. 1 ghz 3Dmark 11 testi yaptım bıraktım. Oyunlarda OC'suz kullanıyorum. 1 ghz olmayan modeller var. 950 mhz Hawk ve 900 mhz top ed. içinde 1ghz garantisi yok. Önemli olan zaten 1ghz olması değil
    900-975 aralığında daha iyi skor olması ve daha az voltajla çalışabilmesi. Ben 1 ghz 1820 alırım ama 1,10v ile. Başka bir kart 1 ghz olmasa da 970 mhz 1,06 ile 1780 alırsa o da makbuldur.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.