|
Hangi halı markasını tercih edelim.. (8. sayfa)
-
-
kesinlikle halı modelleri tercih etmek yerine öncelikle halının kalitesine bakılmalı ve öyle alınmalı diye düşünüyorum
-
Merhaba,
5 yaşında engelli çocuğumuz var sürekli yerde yatıyor yatarak geziyor evde. Yerdeki halilara eli ile vuruyor o zamanda toz ve tüy çıkıyor uçuyor oda kendine ve etrafa zarar veriyor. Vurduğunda toz tüy çıkarmayacak halı arıyoruz böyle bir ürün varmı, tavsiyelerinizi bekleriz.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaymaz halı, çamaşır makinesinde yıkanabilir halı, toz tutmaz halı, kaşmir halı, çocuk odası, yatak odası, salon, yolluk, oturma odası halı modelleri, vintage, örgü, ince, lisanslı halı modelleri :>>
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halı, her türlü yaşam alanını iyileştirmenin ekonomik ve şık bir yoludur ve fabrikadanhali.com'daki yüksek kaliteli halı modellerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınıza uygun mükemmel malzemeyi bulabilirsiniz. Birinci sınıf müşteri hizmetleri, her ürün için faydalı açıklamalar, uygun sipariş seçenekleri ve mevcut çeşitli renk, stil ve dokularla fabrikadanhali.com, tüm halı alışveriş ihtiyaçlarınız için nihai hedeftir! İster duvardan duvara kaplama arıyor olun, ister alanınız boyunca ayrı vurgu parçaları tercih ediyor olun, bu sitede herkes için seçenekler var.
-
Neredeyse 15 yıl olmuştur https://www.myhome.com.tr/tr halı satın almıştım, solma yıpranma gibi bir sıkıntı yaşamadım ve üstelik yıkanabilir, senede 4 5 defa makinaya atar yıkarım neredeyse ilk gün gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X