Şimdi Ara

Hangi Hat Degerlerı Dogru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben ttnet 16 mbıt ınternet kullanıyorum.wifi ile bağlanıyorum.genelde bır sey ındırırken 1.2 1.3 mb ile indiriyorum.modemım de aırtıes rt 204 v2

sımdı bir sorun var hangısı dogru hat degerlerını verıyor?modemım de ınternet ayarları bolumunde 5-6 tane ozellık var.fabrıka ayarlarında kurunca hepsı ısaretlenmıs olarak vardı.once ayarları gostereyım ayarlar bunlar.

simdi hepsı ısaretlıyken hat degerlerım

yalnız adsl2+ ısaretlıyken hat degerlerım

yalnız adsl2 iken degerlerım

evımın hemen yanında 5 metre uzaklıkta sundan var

bi ara icini acmıslardı bende gıdıp cektım ıcı de boyle ıcınde Turktelekom yazısı falanda var.
    içinin resmi

ben forumdakı vodofoneınternet adlı kısıye mesaj attım o vodofoneda kampanya ıslerınde calısıyormus.ınternet gırıslerını falan yapıyormus.neyse dedim ne kadar destekliyor 12 mbıt dedi benımde hat degerlerım boyle.hic internetim de kopma falan olmuyor tam verim kullanıyorum.26-27 mbıt gosterırken ben wıfı ile 1.3 mb ile indiriyorum demek ıstedıgım bır hata mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimhaber13 -- 31 Mart 2016; 10:13:01 >

• MultiMode işaretli kalsın, hat değerleriniz çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

MultiMode işaretli kalsın, hat değerleriniz çok iyi.

Ama forumda vodofone'da internet satanlar varya,hani girişleri falan yapıyor işte onlara sorduğumda onlar bakıyor sistemden 12 mbit destekler en fazla diyorlar.VDSL kullanamazsın diyorlar yani.Ama fixnet'ten bakınca VDSL var gösteriyor.konu açtığımda da hattımın çok iyi olduğunu vdsl desteklediğini söylüyorlar.peki neden o zaman vodofone sisteminden baktıklarında en fazla 12 mbit gösteriyor onu merak ediyorum.
  • VDSL2 Sinyali ile 100 mbps alınabilir değerler iyi, modemde ac 5 ghz desteği yoksa wifi ile o hızları alman normal tam randımanlı olmuyor, Multimode olarak hat modu kalsın Sinyal adsl2+ olarak geliyor. adsl2 bir alt kategori düşük çıkması normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix41

VDSL2 Sinyali ile 100 mbps alınabilir değerler iyi, modemde ac 5 ghz desteği yoksa wifi ile o hızları alman normal tam randımanlı olmuyor, Multimode olarak hat modu kalsın Sinyal adsl2+ olarak geliyor. adsl2 bir alt kategori düşük çıkması normal

meraba demek ıstedıgım sey su pekı nıye bu internet sistem kontrolunde en fazla 12 mbıt alabılırsınız dıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimhaber13 -- 31 Mart 2016; 14:04:08 >
  • donanimhaber13 D kullanıcısına yanıt
    yanlış kontrol edilmiş olabilir senin gibi benzer hat değerlerinde sahip olanlar yüksek hızları almaktalar
  • Türk Telekom henüz sistemine VDSL bilgisini işlememiş olabilir. Hattınızla rahatlıkla VDSL alabilirsiniz.
    Telekomdan hizmet alıyorsanız müdürlüklerden birine gidip ADSL - VDSL geçişi için başvuru yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.