Herkese Merhabalar, Evimizin bulunduğu yerde fazlaca kentsel dönüşüm olduğu için ve cadde üzeri olduğu için camı açtığımızda çok fazla toza dolayısıyla kalitesiz bir havaya maruz kalıyoruz, aynı zamanda eşimin de alerjisi var ayrıca da çokça tüy döken bir kedimiz mevcut. Bu sebeplerle bir hava temizleme cihazı ihtiyacımız oluştu. Konuyu biraz araştırdım ama etrafımda bu cihazlardan kullanan biri olmadığı için pek fikir sahibi olamadım. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki cihazları buldum, bir klima etkisi yaratmasını beklemiyoruz ama yazın farkta yaratacak şekilde cihazda serinletme özelliği bulunursa çok iyi olacak. Aşağıdaki cihazlar hakkında bilgisi olan, kullanan varsa değerli yorumlarınız ihtiyacım var ayrıca bu cihazlar dışında da her türlü tavsiyeye açığım(Serinletme özelliği şart değil ama olursa bonus bizim için). dyson purifier humidify+cool formaldehyde 29,000tl bu kadar ödemek istemiyorum ama hem temizleme hem serinletme özelliği olduğu için f/p skalası fena durmuyor Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro Akıllı Hava Temizleme Cihazı 9.300tl hava temizleme ile ilgili yorumları çok olumlu fakat serinletme ve nemlendirme özelliği yok bu cihazın yanında arçelik Arçelik AC 6030 ile birlikte kullanılabilir ama çok yer kaplayacaklar Daikin MCK55W Hava Temizleme 9900tl hava temizleme ilgili yorumları olumlu, filtre değişikliği çok uzun süre istemiyor hava temizleme ve nemlendirme özelliği var, serinletme özelliği yok yine Arçelik AC 6030 ile birlikte kullanılabilir ama çok yer kaplayacaklar yine sizce dysondan mı serinletme ve temizleme olarak daha fazla verim alırız yoksa temizleyici cihaz + serinletme cihazı aldığımızda mı daha çok verim alırız? |
Bildirim