Şimdi Ara

Hangi Hayvan Daha Güçlü? En güçlü hayvanı seçiyoruz. ( Özellikler eklendi. ) Oylama bitti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Hayvan Daha Güçlü? En güçlü hayvanı seçiyoruz. ( Özellikler eklendi. ) Oylama bitti.

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2023)
Giriş
    Melez hayvan olmaz
  • en güçlü yırtıcı ayıdır, en çeviği ise kaplan
  • Mavi balina en büyük ve güçlü.
    30 metre boyunda, 200 ton ağırlığında.
    Dili fil kadar zaten, kalbi de araba. Tartışmaya açık bir konu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slapert kullanıcısına yanıt
    Aslında deniz canlıları ayrı bir dünya ama katil balinayı normal balina olarak değiştirim o zaman yani katil ve mavi balina ikisi içinde onu işaretleyebilirsiniz :)
  • Sorunun cevabı gergedan.

Hayvanat bahçesinde hepsini gördüm.

Öncelikle şunun ayrımını yapın bahsettiğiniz deniz canlıları mı yoksa kara canlıları mı ?

Denizde hiç bir canlının dokunamadığı tek balık mavi balina çünkü büyük yani baya baya büyük.

Kara hayvanları içerisinde ebat olarak Afrika fili en büyük olduğundan en büyük yırtıcı dahi saldıramaz grup halinde tabiki filide haklayabilirler.Asya filleri ufak olur Güneydoğu Çin, Vietnam o taraflarda ufak olur filler hatta tarihte Endonezya'da yaşamış ufacık filler var.

Gergedan dev gibi felaket boynuzları var adalesi bol olan bir hayvan bunada hiç bir canlının sataşabiliceğini zannetmiyorum.Bu tür Fil, gergedan falan savanda yaşayan hayvanlar bunlar kalkıpta orman canlısıyla karşılaşma ihtimali yok mesela Gümüş sırt goril inanılmaz güçlü bir primat ama Kongodaki yağmur ormanlarında yaşıyor dolayısıyla Fille aslanla karşılaşma ihtimali yok.

Ormanın kralı ayıdır arkadaşlar çünkü Ayı ormana evrilmiştir orman canlısıdır benimde gözümde en cool en serinkanlı en sevdiğim hayvan ayıdır.Ormanın ruhu diye birşey var ayılar efsanelere konu olmuş canlılardır.Grup halinde olmazlar tek başına yaşarlar, zeki hayvanlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 14 Ekim 2016; 13:01:21 >

• Dünyanın en güçlü kolları gorilde beyler bütün hayvanları pert eder
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hangi Hayvan Daha Güçlü? En güçlü hayvanı seçiyoruz. ( Özellikler eklendi. ) Oylama bitti.

• Gergedan aslanın tahtını zorluyor gibi şuanda
  • Karıncanın neresi güçlü olum değişik misiniz?

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Aslında bende deniz ve kara diye ayırmayı düşündüm fakat bu sefer en güçlüsü balina diyeceklerini biliyorum. Bana kalırsa ben anketi kara canlıları olarak yapıyorum ama isteyen balinaya da oy verebilir :)
  • Sırf gıcıklığına kirpiye oy verdim ana konuya ss bekliyorum

• Balinadır ama o suda yaşıyor suda onu alabilecek canlı yeryüzünde bulunmamaktadır.Balina seçeneğini kaldır bence.

• Fiziksel gucten bahsediyorsak ayi ve gorille hicbiri yarisamaz. Guclu olmak farkli agir olmak farkli. Fil cok cok agir ama fiziksel guc olarak ayi ve goril bakbaska bisey. Karsilastirma yapacak olursak; bir aslan insana saldirirsa -isirmadigini varsayiyorum sadece pence darbesi- paramparca eder derisini, ancak bir goril yada ayi saldirirsa o insanin vucudunda kirilmadik yeri kalmaz.

• Balina kaldırıldı.
  • Kangal diyen + zengini olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Bende gıcıklığına bunu koyim mi?

• KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Koy hocam küçükken bizim kömürlükte yaşıyorlardı bunlardan 3-4 tanesi. Severim kerataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 14 Ekim 2016; 13:32:16 >
  • Dostum Katil Balina yazdım listeye almamişsın listeye detaylı baktim deniz canlısı yok

Uzunluğu 15 kalınlıgı 5 metre
    Dıslerinin uzunluğu 60 cm çapı 25-20 santime kadar olabilen dişlere sahip

Hayvan diyorsun deniz hayvanlarını listeye almayarak ne kadar sığ ve cahilce düşündüğünü gösteriyorsun

Bu hayvanın hızı gücü hiçbir hayvanda yok ayrıca etçil.

Hızlı

Zeki bunun gibi daha çok avlanma stratejisi var

Kustan tut köpeğe insana , kopek baligi , balinalar kısaca her seyi yiyor hayvan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 14 Ekim 2016; 13:46:07 >

• Survival kullanıcısına yanıt
    Hehe

Şaka bir yana kendisi aslana kafa tutan bir canlıdır.

Özellikle burada aslan sürüsüne kafa tutuyor tek başına.

• Timsah ne beyler yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 14 Ekim 2016; 13:39:15 >
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Açıklamayı okumadın sanırım.

Deniz canlısı anketi yapmıyoruz kara canlıları içerisinden seçiyoruz. Ben böyle olacağını bildiğim için koymuştum Balinayı ama. Deniz canlısı kara canlısı ayrımı yapamayan sensin sanırım. Oraya en başta yeryüzünde ki yazdım kara deniz fark etmez diye sonra tepki gelince ve mantıklı olan bu şekilde olduğunu düşündüm diğer türlü mavi baline veya katil baline hepsinden üstün gelir seni mutlu edecekse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.