Şimdi Ara

hangi hoparlör takımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bose'ye o para verilmez. Aynı fiyatlara çok güzel 5.0 kule hoparlör takımı kurulur. Ha kullanılacak alan 20m2'nin altındaysa birşey diyemem ama büyük salon gibi bir yerde kullanılacaksa o paraya Bose almak kusura bakmayın ama enayilik=acemilik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teşekkürler , magnat set dizdim center heco önler magnat 1002 arkalar 802
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

arkadaşlar teşekkürler , magnat set dizdim center heco önler magnat 1002 arkalar 802

Güle güle kullanın. İzlenimlerinizi de paylaşırsanız diğer arkadaşlarda faydalanır.
    Bu aralar hecolar ve magnatlar çok konuşuluyor. Acaba bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek bu markalar mı merak ediyorum ben de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

arkadaşlar teşekkürler , magnat set dizdim center heco önler magnat 1002 arkalar 802

Güle güle kullanın. İzlenimlerinizi de paylaşırsanız diğer arkadaşlarda faydalanır.
    Bu aralar hecolar ve magnatlar çok konuşuluyor. Acaba bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek bu markalar mı merak ediyorum ben de ?

hocam hoparlörler 3700 tl ye mal oldu anfiyide 950 tl ye almanyadan getirttim , şuanda tv arıyorum kurmadım sistemi henüz
  • doktorduran D kullanıcısına yanıt
    dostum sistemden memnun musun eksisi artısı nedir bilgilendirebilir misin :))
  • WallA ben amatör bir kullanıcı olduğumdan memnunum bi sıkıntı yok , çok güzel

• doktorduran D kullanıcısına yanıt
    Fazla detaylı olmadı am memnun olmanızda önemli tabi :)

• İlk ses sistemim ve bu işlerde acemi oldugum için ancak :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.