tamamen gözükmeyen,kulağında olduğu hissini vermeyen,su geçirmeyen bir işitme cihazı keşke olsaydı öyle bir şey
KAPIDA KAMERA OLACAK SENI GORDUGUNDE KAPI KENDI ACILCAK GUVENLIK SISTEMI GIBI BIRSEY
hızlı kılo verdırıcı bı makıne mesela bı tusa basacan hop fazladan aldığın 10 kılo bı anda gıtmıs delı gıbı yemek yemeye dewam
olumsuzluk hapi! ya da co2 ve ya o2 le calisan araba motoru
quote:
Orjinalden alıntı: BOXO
KAPIDA KAMERA OLACAK SENI GORDUGUNDE KAPI KENDI ACILCAK GUVENLIK SISTEMI GIBI BIRSEY
Basit.Bir sensör yardımı ile yapılabilir.Fakat yüz tanıma vs. diyorsan bilemem.
Giyisilerin renigini kısa bir sürede ( değişitiren alet.
O zaman kravattı gömlekti pantalondu 1 tane alırsın ömür boyu istediğin renkte giyersin...
havayla çalışan araba icat edilse süper olurdu.
Su altında nefes alabilmek için vücudumuzun içine yerleştirilen bir organ sistemi olabilir
içini gösteren gözlük.
Tüm ödemelerimi yapabilecegim, Sahip oldugum tüm kapı anahtarlarının yerini alacak, Nufüs cüzdanı olarak kabul görecek, Tüm genetik bilgim dahil (kan grubu, geçirdigim hastalıklara kadar) içinde barındıracak, Geçtigim her kapının ( alışveriş merkezi,bindigim taksiden metroya minübüse kadar ) kaydını tutacak, Üzerindeki çip ile nerede oldugumu da bulabilecekleri, Kalp ve nabzımın açık yada kapalı oldugunu görecek gerekirse 112 yi arayıp otomatik koordinat verecek,
Bİ KART İSTİYORUM
Bizi TTNet'ten kurtaracak bir icat istiyorum
yalan söyleyen insanları bip bip diye uyaracak bir alet.o zaman görürdüm açık oturumları,icraatın içinden proğramları.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme