Şimdi Ara

hangi icat?????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamamen gözükmeyen,kulağında olduğu hissini vermeyen,su geçirmeyen bir işitme cihazı keşke olsaydı öyle bir şey
  • KAPIDA KAMERA OLACAK SENI GORDUGUNDE KAPI KENDI ACILCAK GUVENLIK SISTEMI GIBI BIRSEY
  • hızlı kılo verdırıcı bı makıne mesela bı tusa basacan hop fazladan aldığın 10 kılo bı anda gıtmıs delı gıbı yemek yemeye dewam
  • olumsuzluk hapi!
    ya da co2 ve ya o2 le calisan araba motoru
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

KAPIDA KAMERA OLACAK SENI GORDUGUNDE KAPI KENDI ACILCAK GUVENLIK SISTEMI GIBI BIRSEY

Basit.Bir sensör yardımı ile yapılabilir.Fakat yüz tanıma vs. diyorsan bilemem.
  • Giyisilerin renigini kısa bir sürede ( değişitiren alet.

O zaman kravattı gömlekti pantalondu 1 tane alırsın ömür boyu istediğin renkte giyersin...
  • havayla çalışan araba icat edilse süper olurdu.
  • Su altında nefes alabilmek için vücudumuzun içine yerleştirilen bir organ sistemi olabilir
  • içini gösteren gözlük.
  • Tüm ödemelerimi yapabilecegim,
    Sahip oldugum tüm kapı anahtarlarının yerini alacak,
    Nufüs cüzdanı olarak kabul görecek,
    Tüm genetik bilgim dahil (kan grubu, geçirdigim hastalıklara kadar) içinde barındıracak,
    Geçtigim her kapının ( alışveriş merkezi,bindigim taksiden metroya minübüse kadar ) kaydını tutacak,
    Üzerindeki çip ile nerede oldugumu da bulabilecekleri,
    Kalp ve nabzımın açık yada kapalı oldugunu görecek gerekirse 112 yi arayıp otomatik koordinat verecek,

Bİ KART İSTİYORUM
  • Bizi TTNet'ten kurtaracak bir icat istiyorum
  • yalan söyleyen insanları bip bip diye uyaracak bir alet.o zaman görürdüm açık oturumları,icraatın içinden proğramları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.