Şimdi Ara

hangi il________________________

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

hangi il________________________

(En Son Oy Tarihi: 2.4.2015)
Giriş
  • sa bu sene öss ye girdim tobb la itü(sabancı da var) arasında kaldım en önemli etken de ankaraistanbul mu siz okusanız hangisine giderdiniz yada hangi il

• tabii ki istanbulda oku. puanın kaç .ona göre de söleyek
  • git kardeşim annenin babanın yanında oku. ne işin var el memleketinde. yemek bulaşık işleriylemi uğraşcan. ankarada istanbulda aynı. denizi seviyosan ankaraya hiç uğrama... çöl burası

senin aile nerde?
  • 360

beklediğimin üstünde geldi

makina yada bilgisayar düşünüyorum

ayrıca matematik(yada matematik müh.) hakkında bilgisi olan varsa biraz açıklayabilir mi lütfen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülümse

git kardeşim annenin babanın yanında oku. ne işin var el memleketinde. yemek bulaşık işleriylemi uğraşcan. ankarada istanbulda aynı. denizi seviyosan ankaraya hiç uğrama... çöl burası

senin aile nerde?

boluda
    bolu dan bir an önce uzaklaşmak istiyorum

anlarsınız yani

her iki ildede bulaşık,yemek derdim olacak illaki

zaten çok kolay bir üniversite hayatı beklemiyorum

• kardeş istanbulun ortamı pislik olsada ankaraya göre daha güzel bence.. bende ankrada yaşıyorum. git istanbulda okuda sıkılınca kadıköy beşiktaş yapsan vapurla kendine gelirsin...boluyada yakın alırsın kirlileri gidersin sık sık......
  • gezme konu olunca istanbul önde tabi de pislikleri göz önüne alınca iş değişiyor birraz da cesaret meselesi

sen ankardan memnun değilimisin?
  • kardeş ben memnunum bana göre düzenli bi şehir. trafik yok bu şehirde trafik var diyenlerde bursayı izmiri istanbulu görmemiş adamlardır... bazı semtler hariç heryerde çok rahat gezebilirsin... ulaşım güzel istanbuldaki gibi biyerden biyere saatlerce sürmüyor. bizimde tunalı hilmi caddemiz bahçeli yedinci cademiz var gezmek için istanbulla yarışır hafiften.
  • işte bak bunlar ii haber ben de boluda gezmeye alıştım .bolu çok sakin şehir ne trafik ne kavga-gürültü o yüzden istanbula biraz zor alışırım gibi geliyor ..

yani şu anda ankara ya daha yakınım

ne kadar düzenliyse o kadar ii yani
  • ARAMIZA HOŞGELDİN (ANGARA'LISIN SENDE ARTIK )
  • inşallah

ANGARALI lafını sevdim şimdiden yardımların için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.