Şimdi Ara

HANGİ İNSİGNİA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
21.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabiki yeni kasa 1.6 170 hp insignia manuel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi 1.6 atmosferikten uzak dur. 1.6 180 hp turbo şehirdışı 8 lt takıyor 1.4 140 hp turbo da 6-7 arası yakar ama performans düşer. Doğal olarak arada 40 beygir fark var. Bence 180 hp güç üreten bir motor için şehirler arası 8 lt okadar fazla değil yakıyor ama gitmiyor uçuyor. Gerçekten tatmin ediyor insanı. Karar sizin
  • the jaja kullanıcısına yanıt
    doğru ama yeni insignia 1.6 170 hp sehir dışı 6.9 oldu benim ortalamam

aga bide evinde aslan besleyen yemine katlanırmıs yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: muti1

doğru ama yeni insignia 1.6 170 hp sehir dışı 6.9 oldu benim ortalamam

aga bide evinde aslan besleyen yemine katlanırmıs yaw

Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jaja

Birincisi 1.6 atmosferikten uzak dur. 1.6 180 hp turbo şehirdışı 8 lt takıyor 1.4 140 hp turbo da 6-7 arası yakar ama performans düşer. Doğal olarak arada 40 beygir fark var. Bence 180 hp güç üreten bir motor için şehirler arası 8 lt okadar fazla değil yakıyor ama gitmiyor uçuyor. Gerçekten tatmin ediyor insanı. Karar sizin

nasıl sehirlerarası 8 lt yakıyor ben trafiğin cok olmadığı sehir içi 8 lt yaktırdım sehirlerarası aracı geçen aylarda alınca benzini 4.75den aldım depoyu fulledim 275tl ye (dibinde vardı) 1050km yol yaptım kırmızı daha yanmamstı nasıl 8lt dersiniz bırakın su insignia benzini içiyor hurafelerine 125hp lik civiclerde cok yakıyor ama gitmiyor (insig göre) ve cok yakıyor ama kimse ses cıkarmıyor hurafeleri bosverin kendininz deneyin araçları

• quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

quote:

Birincisi 1.6 atmosferikten uzak dur. 1.6 180 hp turbo şehirdışı 8 lt takıyor 1.4 140 hp turbo da 6-7 arası yakar ama performans düşer. Doğal olarak arada 40 beygir fark var. Bence 180 hp güç üreten bir motor için şehirler arası 8 lt okadar fazla değil yakıyor ama gitmiyor uçuyor. Gerçekten tatmin ediyor insanı. Karar sizin

nasıl sehirlerarası 8 lt yakıyor ben trafiğin cok olmadığı sehir içi 8 lt yaktırdım sehirlerarası aracı geçen aylarda alınca benzini 4.75den aldım depoyu fulledim 275tl ye (dibinde vardı) 1050km yol yaptım kırmızı daha yanmamstı nasıl 8lt dersiniz bırakın su insignia benzini içiyor hurafelerine 125hp lik civiclerde cok yakıyor ama gitmiyor (insig göre) ve cok yakıyor ama kimse ses cıkarmıyor hurafeleri bosverin kendininz deneyin araçları

arkadas tamam arac fazla yakmıyo sehir ici 8-9 lttüketiyo ama benim 2 depodur hec 1000 km giderbile yazmıyo okadarda gitmez se n düsün antalyadaki trafiği

sehir icinde o 13-14 lt yaktıranlar var allah dip gaz gidiyodurda ondan benim burdada var bidene abi ısparta antalya arası gittim geldim dedi 200 tl yaktı dedi neden aşdın bu aracı die bana sordu bu rakamı porche bile yakmaz okadar yaw

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    doğrusu anlayamadım ben opelin sahibib değilim o nedenle araacı savunacak değilim dediğim gibi ben o değerlerde yaktırdım

ısparta antalya arası (internetten baktım) 127 km sanırım ben daha geçen cuma tunceli elazığ arası gittim geldim ki tahmin edersininz bu yolun 50 km si virajlı rampalardan olusuyor 150 tl lik benzinle ki kırmızı yanmak üzereydi benzini doldurduğumda gittim sehir içi gezdim ve döndüm burada da 3-4 gündür geziyorum bugün kırmızı yandı yani yanlış anlamayın ya o arkadaşınız araba kullanmayı bilmiyor yada benim araç ta birşey var

alırken bende yereddüt ettim yakıt konusunda ama denildiği kadar kötü olmadığını hatta iyi olduğunu gördüm bu konfor ve performansa göre mükemmel bir araç
  • quote:

doğrusu anlayamadım ben opelin sahibib değilim o nedenle araacı savunacak değilim dediğim gibi ben o değerlerde yaktırdım

ısparta antalya arası (internetten baktım) 127 km sanırım ben daha geçen cuma tunceli elazığ arası gittim geldim ki tahmin edersininz bu yolun 50 km si virajlı rampalardan olusuyor 150 tl lik benzinle ki kırmızı yanmak üzereydi benzini doldurduğumda gittim sehir içi gezdim ve döndüm burada da 3-4 gündür geziyorum bugün kırmızı yandı yani yanlış anlamayın ya o arkadaşınız araba kullanmayı bilmiyor yada benim araç ta birşey var

alırken bende yereddüt ettim yakıt konusunda ama denildiği kadar kötü olmadığını hatta iyi olduğunu gördüm bu konfor ve performansa göre mükemmel bir araç

kardesim bende üstte gibi bizim abi nasıl sürdünü tabi bilemem hızlıydım dior ama abi aracı devirli kullandığında oarac gene yakmaz bu rakamalrı gör men icin anca aracı 100 ve üzeri ve devirinide sürekli 5-6 bin devirde sürmen lazim aracı gibi geliyor bana o zamn yakar belki o rakamı ama gene zor aracın yakıtını sorun eden olursa gidecek opel bayisine taktıracak orjinal fabrika kitini ozamn ekonomi yaptım dicek ondan baskada yakıyo die zırlamıcak adam benzinli araz alıyo dizel arac gibi yaksın diyo yok öle bi dünya kardesim ozaman get dizel al 2 tonluk arac bu o 6.5-10 lt arası yakmıcakta benmi yakacam adamda 1.6 170 hp 280 tork var hadi bu verileri olan araclar ne yakıyo ona baksınlar onlarda bmw tarzı araclarda var o motor ve gücü olan araclar vw de bile yokbide passat aldiolar 1.6 105-110hp kaldırırmı o kasayı yaw saygılar ( insignia gibi seri olacak yığılmıcak )

• muti1 M kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz benim anlayamadığım bugün bmw de merc c seriside az yakıyor denemez vede insigniadan marka dısında bir artıları yok onlara gelince laf yok insig gelince cok yakıyor seneye 1.6 dizel gelicek sanırım o zaman ne diyecekler merak ediyorum ben kendi adıma söyleyeyim 15 lira param olsa 1.6 benzinliyi satıp 2.0 benzinli turbo alıcam dikkat dizel değil hem yarış atı besle hemde cok harcıyor de
  • quote:

quote:

Bende insignia 1.6 180 hp sahibiyim aracı kötülemiyorum mükemmel bi araçtır 8 lt yakıyor ortalama şikayet etmiyorum yakıyoryolda 140 180 le seyrediyorum e yakıyor ki gidiyor hem yakmıcak hem uççak yok öle araba yok öle bi dünya

• quote:

quote:

quote:

Bende insignia 1.6 180 hp sahibiyim aracı kötülemiyorum mükemmel bi araçtır 8 lt yakıyor ortalama şikayet etmiyorum yakıyoryolda 140 180 le seyrediyorum e yakıyor ki gidiyor hem yakmıcak hem uççak yok öle araba yok öle bi dünya

dediğin doğru yok öle bi dünya

• quote:

doğru diyorsunuz benim anlayamadığım bugün bmw de merc c seriside az yakıyor denemez vede insigniadan marka dısında bir artıları yok onlara gelince laf yok insig gelince cok yakıyor seneye 1.6 dizel gelicek sanırım o zaman ne diyecekler merak ediyorum ben kendi adıma söyleyeyim 15 lira param olsa 1.6 benzinliyi satıp 2.0 benzinli turbo alıcam dikkat dizel değil hem yarış atı besle hemde cok harcıyor de

şimdi kardeslik o saydığın markalara laf atmazlar dünyada isimleri varya sektörde onlar çok yakınca ses cıkmaz mercedes c serisi 156 hp benim yiğende var iciyo ABİ SEN nie 170 hp arac aldın o ondanda cok yakacak dedi güldü bana tüp taktırmıs tüpte 45 krş yakıyo dedi yuh yani benim arac benzinlide 46 kruş yaktı buna nedicez hangisi karlı bu işte

abi bu sektörde isminin olması sart normalde suan cok iyi durumda olabilirdi ama genede kral bi firma sektörde işciliği araca bindindeki o huzur varya hic biseye değişmem on anki durumumu bırak yaksın 1-2 lt fazla yakmıs dünyanın sonumu keyften iimi ki fazla yakmıyo saten az yaksın diosan get ufak hb ler var onlardan al sonrada bize dır dır etmesinler keyf almasını bilsin bu aracı alacak olanlar

• insignia bence mükemmele yakın bir araç fiyet kalite performans olarak dediğim gibib param olsun 2.0 turbo benzinlisisni alıcam 4x4 flexrid şasi olanın isterse yakmasın içsin farketmez değer
  • quote:

insignia bence mükemmele yakın bir araç fiyet kalite performans olarak dediğim gibib param olsun 2.0 turbo benzinlisisni alıcam 4x4 flexrid şasi olanın isterse yakmasın içsin farketmez değer

arkadasım sen acmıssın kendini süperbi aractan bahsediyorsun inşallah en kısa zamanda alırsın keyfi geciktirmek ayıp olur

• quote:

quote:

insignia bence mükemmele yakın bir araç fiyet kalite performans olarak dediğim gibib param olsun 2.0 turbo benzinlisisni alıcam 4x4 flexrid şasi olanın isterse yakmasın içsin farketmez değer

arkadasım sen acmıssın kendini süperbi aractan bahsediyorsun inşallah en kısa zamanda alırsın keyfi geciktirmek ayıp olur

imkanlar el veriyorsa neden olmasın. Şimdiden hayırlı olsun diyelim

• quote:

quote:

quote:

imkanlar el veriyorsa neden olmasın. Şimdiden hayırlı olsun diyelim

• tesekkürler
  • quote:

tesekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.