Şimdi Ara

hangi internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tt net limitsiz 8 mb kullanıyorum yakında internet taahhütüm bitiyor ttnettemi kalıyım yoksa başka internete mi geçiyim yardımlarınızı bekliyorum smile biri doping süperonline geçsekmi kalsakmı kimi diyor ttnet dert kim diyor diğerleri dert sıkıldım ama 63+23 (tlefon) vermekten sıkıldım yardımlarınız bekliyorum şimddiden teşekkürler.

• ya bende yeni eve cıktım. hangi interneti alayım. asla ttnet istemiyorum.. soyguncunun önde gideni onlar. acil yardım. nerde bu adminler modlar ya. şuraya 3-5 adam alın koyun yaaa!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

ya bende yeni eve cıktım. hangi interneti alayım. asla ttnet istemiyorum.. soyguncunun önde gideni onlar. acil yardım. nerde bu adminler modlar ya. şuraya 3-5 adam alın koyun yaaa!!!

ops. uydunet var ise uydunet öneririm. yoksa superonline. yoksa biri. doping felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

ya bende yeni eve cıktım. hangi interneti alayım. asla ttnet istemiyorum.. soyguncunun önde gideni onlar. acil yardım. nerde bu adminler modlar ya. şuraya 3-5 adam alın koyun yaaa!!!

ops. uydunet var ise uydunet öneririm. yoksa superonline. yoksa biri. doping felan.

kuzen önerebileceğin bir kampanya vs bişi varmı bunlarda, şu tarife iyidir gibisinden. udunet yok galiba ya. apartmanda ortak canak anten var catıda iki tane ama bilemiyorum? süperonline babamlara lig tv kampanyalı aldık memnun kaldık ilk baş baya bi kopma oldu sonra modemi güncellediler filan. süperonline iyi gbi. diğerlini bilmioyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

kuzen önerebileceğin bir kampanya vs bişi varmı bunlarda, şu tarife iyidir gibisinden. udunet yok galiba ya. apartmanda ortak canak anten var catıda iki tane ama bilemiyorum? süperonline babamlara lig tv kampanyalı aldık memnun kaldık ilk baş baya bi kopma oldu sonra modemi güncellediler filan. süperonline iyi gbi. diğerlini bilmioyorum..

superonline var ise 20mblik tarifesine geç. ama ttnetinde tahahüt olarak 49 tlye 20mbit fiber + tivibu kampanyası gibi bişey vardı onlarada bak derim.

• abi bu ne paralar böyle. ben uzun süre eve bağlatmamıstım. cepten giriyodum 3 sene olmuştur. 50 lira yılda 600 tl yapar. bune abi takst öder gibi. göz göre göre bizi soyuyorlar. cidden yaşanmaz bu ülkede amk. almıyorum internet filan.
  • quote:

abi bu ne paralar böyle. ben uzun süre eve bağlatmamıstım. cepten giriyodum 3 sene olmuştur. 50 lira yılda 600 tl yapar. bune abi takst öder gibi. göz göre göre bizi soyuyorlar. cidden yaşanmaz bu ülkede amk. almıyorum internet filan.

8mbit limitsizi 45 tlye baglattıgımız zamanları hatırlıyorum. şimdi 70tlye 4mbiti zor görüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yok böyle bişey ya gerçekten. adam yalın internet diyor telefonsuz. 15 lira sabit ücret.. amk ttnetin aq. allahım aklımı kacırıcam. göz göre göre hırsızlık yapıyorlar. lan deli olacam ya.. 3 kuruş para kazancaz diye, götümüzden ter akıyo bizimde. tü allah belanızı versin be. memleketi soyup soğana cevirdiniz yaa.
  • +1
  • yalın internete geçmek istiyorum fiber biraz da olsa pahalı normal limitsiz 8e kadar olanlardan alacagım hangi firma daha iyi ve ucuzdur? + kablosuz modem 24 ay taahhutlu dahil olacak

• ttnet berbat sürekli sorun yaşıyorum bıktırdılar beni yıllardır.ama diğer sağlayıcılar hakkında fazla bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.