Şimdi Ara

Hangi iPad’i almalıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 11 ler bu kadar yüksek skora mu sahip yav? Elimizde canavar varmışta haberimiz yok :) haklısın hocan uçkağıtçı çok karar verdim bu yazım hissiyatı felan dedin cezbetti şimdi xd air 3 64 gb alırım ortalama 4000 felan tutar herhalde ama olsun vermeyeceğimden değil ama 1 tablete o kadar para vermek ağırıma gider biraz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almışken bir kere al kafan rahat olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru dedin air 3 64 gb + kalem hem oyun oynarız film izleriz hemde notları rahatlıkla alır diyorsun. Ne yapalım artık buda bizim ülkemizin gerçeği vereceğiz 4 lirayı xd tekrardan teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldun

• Rica ederim şimdiden hayırlı olsun

• Pt de air 3 3750 lira diğer sitelere göre ucuz iyi fiyat mı sizce

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Sürekli zam geliyor, galiba almak en mantıklısı.

• Bugün ben de ipad air 3 aldım.Ekran koruyucu ve kılıf ne tavsiye edersiniz?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Eğer kalemle kullanacaksanız mat ekran koruyucu tavsiye ederim hocam.

www.amazon.com.tr
    Microsonic 22950 Apple iPad Air 3 10.5 inç 2019 A2152-A2123-A2153-A2154 Smart Leather Case Mavi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B083ZJ5C1R/ref=cm_sw_r_oth_api_i_Y8COEbYQ7YJEC

Kılıf olarak bu çok güzel hem ince yumuşak hemde manyetik. Kılıfı açtığında ekran açılıyor açıkken kapatınca kitleniyor.

Nerden kaç paraya aldınız hocam.

• Confather kullanıcısına yanıt
    Hocam kalemle kulanacağım için ekran koruyucu sıkıntı çıkartır mı ? Gerek var mı Ekran korumaya telefonda bile kullanmıyorum.

• Yok hocam ekranı felan çizmiyor kalem istersen kullanma

O zaman gerek yok ya ekran koruyucuya oldum olası sevemedim cam üstüne cam takmayı az sağlam tutun düşürmeyin elinizden hem ön kamerayı etkiliyor hem orjinal cam dokunmatik hissiyatını...

• Aynen öyle bende Pencil gelince çıkaracağım ekran koruyucusunu. Sen aldın mı Air 3 ü hocam fiyatlar baya yükselmiş iPadlerin

Henüz almadım ama kararlaştırdım Air 3 alacağım bekliyorum umarım biraz fiyatları düşer yaza almayı düşünüyorum. Fiyatlar dediğin gibi uçmuş bugün baktım 4000 en ucuzu bu ne iştir böyle ??? Olmadı temiz bi 2. El bulurum kalem artı tablet artı orjinal Apple Kılıf adam 4100 istiyordu 4000 e bırakır link atayım bak bi istersen

• Bakarım hocam at istersen. İstanbul Bilişim’e bulaşma aman diyim uyarıyım da 😁

ipad Air 3 64 GB ve Apple Pencil

Yok hocam telefonu alacağım sırada gördüm orayı baktım ulan fiyatlar 200/300 lira daha aşağıda burda bi pislik var dedim sonra detaylı okuyunca sadece garanti olarak kendi firmalarını gösteriyordu elemanlar Apple felan değil almadım ordan ondan sonra top attıklarını öğrendim.

• Bu ilanı görmüştüm hocam iyi duruyor da elden alın kesinlikle iyice kontrol edip, bundan 1 ay öncesine kadar çok rahat 3.500 e her yerde vardı aslında şimdi 2. Eller bile uçmuş valla ama yapacak bir şey yok almadığın her gün daha da pahalanıyor.

O konuda bir ben şanssızım herhalde o zaman telefonu 7800 e aldım kasım ayında şimdilerde 7400 e düşmüş artı 300 liralık Kılıf hediye ediyorlar böyle şansıma ben tablettede şöyle olur kesin almadığım her gün zamlanır alacağım zaman zirveye ulaşmış olur ben aldıktan sonra Fiyat düşer

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.