Şimdi Ara

Hangi Irk, Hangi Class ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vek'nilash'taydım kişi sayısı yüzünden raid ve pvp sıkıntı olduğundan yeni bir serverda yeni olarak başlamak istiyorum, Ally'den şaşmam silvermoon düşünüyorum,90 level Worgen Blood Dk ve 90 human ret pala vardı, sıkılmadan oynayabileceğim değişik önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni başlayanlar ana konusunda soruluyor ve cevaplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Yeni başlayanlar ana konusunda soruluyor ve cevaplanıyor.

Haklısın dostum
  • Ben MoP zamani ve WoD baslarinda paladin disinda her karakterden kasmis biri olarak suan paladine baglanmis durumdayim ama paladin oynamis ve begenmemissin sanirim yeni class aradigina gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Ben MoP zamani ve WoD baslarinda paladin disinda her karakterden kasmis biri olarak suan paladine baglanmis durumdayim ama paladin oynamis ve begenmemissin sanirim yeni class aradigina gore.

55 e kadar pala olmuştum sırf dk olmak için, ilk oynadığım karakter palaydı,kuzenimle birlikte oynuyorduk, ben tank o dps, o paladin olduğu için gerek duymamıştım hiç, Night elf rogue deniyorum hoş sanki

• Pala oynuyorsan bi eline de tesbih alıp ya sabır çekecen.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Avengers

quote:

Ben MoP zamani ve WoD baslarinda paladin disinda her karakterden kasmis biri olarak suan paladine baglanmis durumdayim ama paladin oynamis ve begenmemissin sanirim yeni class aradigina gore.

55 e kadar pala olmuştum sırf dk olmak için, ilk oynadığım karakter palaydı,kuzenimle birlikte oynuyorduk, ben tank o dps, o paladin olduğu için gerek duymamıştım hiç, Night elf rogue deniyorum hoş sanki

Suan Legion PTR'yi deniyorum ve Legion'da paladin resmen bastan yazilmis diyebilirim. Kesinlikle donmelisin bence paladine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 17 Haziran 2016; 22:22:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Avengers

quote:

Suan Legion PTR'yi deniyorum ve Legion'da paladin resmen bastan yazilmis diyebilirim. Kesinlikle donmelisin bence paladine.

Legion gelene kadar n.elf rogue,pro pala ve Arcane mage kasmayı düşünüyorum sen ne dersin, silvermoonda,vek'nilashta dk var benim paraya kırıp silvermoon'a çeksem mi diye düşünmüyor değişiklim, o server da kimse yok hocam 3 saat tank ve dps te raid bekliyorum birde geceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Avengers -- 18 Haziran 2016; 12:18:41 >

• Ben de şuan retri pala kasıyorum, alt olduğu için önemsememiştim ama bu aralar hız verdim daha yeni 80 lvl oldum. Draenei olduğum için herhalde çok yavaş karakter, biraz çileden çıkardı beni belki de klasa özel bir yavaşlıktır ama lvl atladıkça daha bir keyifli hale geldi. Oynamak ta zor olacak sanki, main de human hunter oynuyorum ve gayet kolay oynanışı ama biraz da sıkıcı gelmeye başlamıştı. Retri pala da zor gerçekten ama sanki sıkıntıya değecek. Legion'a kadar 4-5 tane alt kasmayı planlıyorum en azından. Sivermoon konusunda da haklısın ben de şuan silvermoondayım ve oynayan kişi sayısı çok az. Bulunduğum guild iyi olmasa düşünmez başka realmde karakter açardım. Şuan raidler için bile zor adam bulunuyor, daha 20 kişi olup mythic raid yapamadık düşün artık. Bulunduğum guilddeki çoğu kişi de oyuna geri dönenler büyük ihtimalle Legion başında çok kalabalık olur ama sonradan tekrar azalır gibi duruyor. Parayla karakter transferini tavsiye etmiyorum israf olur bence, şuanki pakette zaten yapacak çok şey yok lvl kasmanın da kolay olduğu düşünülürse gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.