7 tane hddyi almıyorum zaten var. Kasanın içine dizilmeyi bekliyor. Toplam 6,5 tb'ydi sanırım.
o zaman senin diskleri satcan gibip 1.5 2 tb lıklardan alcan. çünkü yeni anakartlara da artık o kadar sata portu koymuyorlar. mesela ben en yeni anakartlardan birini aldım maximus iii extreme. onda bile 8 adet var ama 6 tene si sata 2, 2 tanesi de sata 3. ama sata 3 ler sata 2 diskleri çalıştırırmı orasıda meçhul.
quote:
Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
7 tane hddyi almıyorum zaten var. Kasanın içine dizilmeyi bekliyor. Toplam 6,5 tb'ydi sanırım.
o zaman senin diskleri satcan gibip 1.5 2 tb lıklardan alcan. çünkü yeni anakartlara da artık o kadar sata portu koymuyorlar. mesela ben en yeni anakartlardan birini aldım maximus iii extreme. onda bile 8 adet var ama 6 tene si sata 2, 2 tanesi de sata 3. ama sata 3 ler sata 2 diskleri çalıştırırmı orasıda meçhul.
sata3ler sata2leri geri uyumlu olarak çalıştırır diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim. hddler 2x2tb, 1x1tb, 2x320gb, 2x250gb ufak olanlar notebook diski. Onları zaten elimden çıkarıp, 2 tb yapmayı düşünüyorum. Bakalım şu beklediğim kasa gelsinde, alamadım bi türlü sistemi.
neredeyse eşit işlemciler fakat i5 750 ler çok iyi oc oluyorlar ve stock hızlarda oyunlarda 1055t den daha iyiler.1055t çoklu çekirdek kullanımlarında %10-%30 arası daha iyi. eğer yeni sistem kuracaksanız;bence phenom x4 965 alıp kalan 100-150 lirayı diğer donanım elemanlarına yatırmak daha mantıklı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme